FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Ηλείας: Νέα 24ωρη απεργία την Τετάρτη 16/6 κατά του εργασιακού νομοσχεδίου

Ημερομηνία: 15-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στη νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία, ενάντια στην ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου, που έχει προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη, συμμετέχει ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Π.Ε. Ηλείας.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση τους, “Συνεχίζουμε τον αγώνα μας στο δρόμο που ανοίξαμε  με την μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στις 10 Ιούνη, απαντώντας στα σχέδια της κυβέρνησης να μας μετατρέψει σε σκλάβους του 21ου αιώνα. Ξέρουμε ότι η μάχη θα κριθεί στους δρόμους του αγώνα. Γυρίζουμε την πλάτη σε όσους δίνουν φανερή ή κρυφή στήριξη στην κυβέρνηση και τους σχεδιασμούς της. Είναι ώρα ευθύνης για όλους. Τώρα που χτυπιέται ότι καταχτήθηκε με αίμα, η Ομοσπονδία μας αναλαμβάνει την ιστορική ευθύνη, που έχουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και προκηρύσσει 24ωρη Πανελλαδική Απεργία για την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, για όλους τους εργαζόμενους των Περιφερειών, με κάθε σχέση εργασίας.

Όλοι στη μάχη ενάντια στο νομοσχέδιο – τερατούργημα που το έφερε η κυβέρνηση, για να αποτελειώσει ό,τι έχει απομείνει από τα εργασιακά μας δικαιώματα και να διαλύσει τη συνδικαλιστική οργάνωση και δράση των εργαζόμενων.

Μαζικά και αποφασιστικά παίρνουμε μέρος στην απεργία στις 16 Ιούνη και στις απεργιακές συγκεντρώσεις των Σωματείων σε όλη τη χώρα”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος