FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Πολυτέκνων Πύργου και Περιχώρων: Βράβευσαν τους νέους φοιτητές

Ημερομηνία: 06-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Σε μια όμορφη και συγκινητική εκδήλωση, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Πύργου και Περιχώρων, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και βράβευσε τα παιδιά του συλλόγου, τους νέους φοιτητές που εισήχθησαν στα Πανεπιστήμια της χώρας.

Στο συνεδριακό κέντρο της Π.Ε. Ηλείας, παρουσία των πολύτεκνων οικογενειών και αρχών του τόπου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Κρουστάλης συνεχάρη τους νέους σπουδαστές για την επιτυχία τους και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες στην ανατροφή των παιδιών τους, τονίζοντας όμως πως η χαρά που τους προσφέρουν καθημερινά είναι τεράστια ενώ ο πρώην πρόεδρος Παναγιώτης Σταθόπουλος αναφέρθηκε στην υπογεννητικότητα που αντιμετωπίζει η χώρα και στο δημογραφικό, υποστηρίζοντας πως θα πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να δημιουργήσει Υπουργείο Οικογένειας.

Σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν ο βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης και ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος και στη συνέχεια, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκε δύναμη στον αγώνα των πολύτεκνων αλλά και στους νέους φοιτητές να έχουν ένα λαμπρό μέλλον.

Στην εκδήλωση, συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου Νώντας Κυριαζής, οι αντιδήμαρχοι Πύργου Γιάννης Παπαδημητρίου, Γιάννης Αργυρόπουλος και Μαρίνος Αχτύπης κ.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος