FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Νέων Ανδρίτσαινας: To πρώτο καλοκαίρι με τους Παρρασίους ολοκληρώθηκε!

Ημερομηνία: 27-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές δράσεις που διοργάνωσε ο Σύλλογος Νέων Ανδρίτσαινας ‘’Παρράσιοι’’ ο οποίος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν έμπρακτα στην προσπάθειά του να εμπλουτιστεί πολιτιστικά η καλοκαιρινή ζωή της ιστορικής έδρας του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Πιο συγκεκριμένα:

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Στις 3 Αυγούστου

Το πέτρινο θεατράκι της Ανδριτσαινας έβαλε για πρώτη φορά φέτος τα καλά του και υποδέχτηκε το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά & Νέους που σε συνεργασία με το “Σύλλογο Νέων Ανδρίτσαινας ”ΠΑΡΡΑΣΙΟΙ”” διοργάνωσαν την προβολή της ταινίας “Μπλάνκα” του KohkiHasei, στο πλαίσιο του προγράμματος “Σινεμά στις πλατείες 2019” μοιράζοντας άφθονο ποπκορν στα δεκάδες παιδιά -αλλά και μεγάλους- που ήρθαν να παρακολουθήσουν την ταινία, ενώ το νερό της ξακουστής Τρανής Βρύσης –της αρχαιότερης χρονολογούμενης βρύσης της Πελοποννήσου-  δρόσισε τους θεατές.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν

Στις 5 Αυγούστου

Για πρώτη φορά ο Σύλλογος Νέων Ανδρίτσαινας ‘’Παρράσιοι’’ υποδέχτηκε μία θεατρική παράσταση και απέδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις για τη διεξαγωγή της. Έτσι, γελάσαμε με την ψυχή μας θαυμάζοντας τις υποκριτικές ικανότητες της Θεατρικής Ομάδας Κρεστένων «Έκφρασις», η οποία με μονόπρακτα του Τσέχωφμας απέδειξε ότι «Η Ζωή είναι Ωραία» σε σκηνοθεσία Τζένης Μπίθα!!!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος

6-8 Αυγούστου

Για τρία συνεχόμενα μεσημέρια ο Ronaldo και ο Messi έπαιζαν ποδόσφαιρο στην Ανδριτσαίνα και υπάκουαν στις οδηγίες των νέων της πέτρινης αρχόντισσας. Μάλιστα, με αγωνία παρακολουθήσαμε έναν απίστευτο τελικό που κρίθηκε στα πέναλντυ και ο οποίος και ανέδειξε τον νικητή του πρώτουμας τουρνουά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος

Στις 9 Αυγούστου

Τα σκίτσα του Αρκά ζωντάνεψαν στο κατάμεστο θεατράκι της Ανδρίτσαινας μέσω της μοναδικής ερμηνείας της πολυμελούς Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας Λακωνίας δίνοντάς μας την ευκαιρία να γελάσουμε αλλά και να προβληματιστούμε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Στις 12 Αυγούστου

Το πιο διάσημο παιχνίδι στρατηγικής στον Κόσμο ήρθε στο χώρο της Δημόσιας Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ανδρίτσαινας και δεκάδες παιδιά μυήθηκαν στο μαγικό κόσμο του Stratego. Ευχαριστούμε θερμά την AthensStrategoteam για την παροχή του εξοπλισμού και την ecotrophyγια τα απαράμιλλης ποιότητας μετάλλια που δόθηκαν στους νικητές!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Στις 13 Αυγούστου

Μουσικές καρέκλες, διελκυστίνδα, παντομίμα, σκυταλοδρομίες και πολλά ακόμα παιχνίδια έλαβαν χώρα στην πλατεία του ΟΤΕ με συμμετοχή δεκάδων παιδιών σε μια βραδιά που απέδειξε ότι σημασία δεν έχει η νίκη αλλά η ευγενής άμιλλα και η αληθινή διασκέδαση!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, ποτό και εσωτερικός χώρος

1ο Τουρνουά Tichu

Με δεκάδες συμμετοχές πραγματοποιήθηκε και το τουρνουά Tichuκατά τη διάρκεια του οποίου μας δόθηκε η δυνατότητα να γνωριστούμε ακόμη καλύτερα και να συσφίξουμε τις σχέσεις μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: παπούτσια

Τέλος, το απόγευμα της 18ης Αυγούστου ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του συλλόγου από την περιβαλλοντική εθελοντική ομάδα του συλλόγου μας η οποία καθάρισε τη μαγευτική διαδρομή  στα σωληνάρια, το πανέμορφο ρέμα του Πανωχωρίου και το δρόμο που οδηγεί στο γήπεδο της Ανδριτσαίνας συγκεντρώνοντας περισσότερες από 15 σακούλες σκουπιδιών περνώντας το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Ας ελπίσουμε και οι επόμενες δράσεις του Συλλόγου να είναι αντάξιες των προαναφερθέντων!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος