FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Ολυμπίας, Ζαχάρως: Ζητούν τη λήψη μέτρων για τον κορονοϊό από τους Δημάρχους

Ημερομηνία: 04-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την άμεση λήψη μέτρων προστασίας για τους εργαζόμενους στους Δήμους Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως και κυρίως για τους εργάτες καθαριότητας, ζητά με επιστολή του από τους τρείς Δημάρχους, ο πρόεδρος Χρήστος Γαρύφαλλος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Ολυμπίας, Ζαχάρως.

Όπως επισημαίνουν, ανησυχούν και παρακολουθούν την εξέλιξη με τον νέο κορονοϊό και απαιτούν από την Δημοτική Αρχή να παρθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση της νόσου και να αγοραστούν με επάρκεια όλα τα ενδεικνυόμενα υλικά για το σύνολο των εργαζομένων των Δήμων.

Αποτέλεσμα εικόνας για μέσα ατομικήσ προστασίασ

«Τα άμεσα μέτρα που απαιτούμε είναι:

Να δοθούν σε όλους τους χώρους εργασίας (και ειδικά στους εργάτες καθαριότητας) με επάρκεια όλα τα ενδεικνυόμενα υλικά και είδη ατομικής υγιεινής και προστασίας που σήμερα δεν υπάρχουν καθώς δεν έχει γίνει ακόμα μέχρι σήμερα η προμήθεια των Μ.Α.Π (Μέσα Ατομικής Προστασίας). Να δοθούν γάντια μιας χρήσης, μάσκες, αντισηπτικά, σαπούνια και ότι άλλο κρίνεται αναγκαίο από τον ιατρό εργασίας.

Να γίνει συγκέντρωση ενημέρωση για όλους τους εργαζομένους από τον ιατρό εργασίας.

Τα μέτρα αυτά είναι τα ελάχιστα που μπορούν και πρέπει να παρθούν αρχικά χωρίς καμία καθυστέρηση για να αντιμετωπιστεί ο ιός.

Η ενημέρωση οδηγεί στην προστασία. Ο δε πανικός σε κινδύνους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος