FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Ολυμπίας, Ζαχάρως: «Τη μάχη για την Πατρών-Πύργου θα τη δώσουμε και θα την κερδίσουμε!»

Ημερομηνία: 20-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου – Αρχαία Ολυμπίας – Ζαχάρως συμμετέχει στην Πανηλειακή γενική απεργία της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου 2020 για την συνέχιση των εργασιών του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος – Ολυμπία – Τσακώνα.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Γαρύφαλλος, ζητούν να σταματήσει η κατάφορη αδικία σε βάρος του Πύργου, αλλά και όλης της Ηλείας. «Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο μοναδικός δρόμος για άμεση ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας, είναι η ενότητα, ο αγώνας και η μαζική συμμετοχή όλων των δυνάμεων. Ήρθε η ώρα λοιπόν να αφυπνιστούμε χωρίς καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες παραμερίζοντας αυτά που μας χωρίζουν. Η ελπίδα δεν χάθηκε. Αρκεί να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι πλέον η ώρα να ενωθούμε και να δράσουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε και να μην συμβιβαστούμε. Ας γίνει αυτή η μέρα αφετηρία του αγώνα με τον οποίο θα πάρουμε πίσω ότι μας ανήκει. Ζητάμε από την Ομοσπονδία μας (ΠΟΕ – ΟΤΑ) να στηρίξει τον αγώνα και τις κινητοποιήσεις του αγώνα μας. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε και θα την κερδίσουμε. Εμείς είμαστε έτοιμοι» κατέληξε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος