FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Ολυμπίας, Ζαχάρως: Τίμησαν τους ανθρώπους που μάχονται σε κάθε έκτακτη συνθήκη

Ημερομηνία: 28-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα
Γράφει η Κική Κολοβέρου- kkoloverou@yahoo.gr
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Ολυμπίας, Ζαχάρως έκοψε την πίτα του και βράβευσε προσωπικό και εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας

Τους ανθρώπους που μάχονται σε κάθε δύσκολη συνθήκη, προσωπικό και εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας των Δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, βράβευσε ο Σύλλογος Εργαζομένων των παραπάνω δήμων συν της Ζαχάρως, στη διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, που πραγματοποιήθηκε στη κατάμεστη αίθουσα του εστιατορίου «Κίρκη».

Παρουσία εργαζομένων και από τους τρείς δήμους,  των δημάρχων Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου και Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλου, του αν. δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας Χάρη Σπηλιόπουλου, αντιδημάρχων, επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, δημοτικών συμβούλων και αρχών, ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Γαρύφαλλος ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά και διαβεβαίωσε τους συναδέλφους του, πως θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και να διεκδικούν.

Τις πίτες ευλόγησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος που ευχήθηκε και αυτός με τη σειρά του ενώ ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος μίλησε για τον εθελοντισμό και το γραφείο που συστάθηκε στο δήμο επισήμανε όμως πως όσο σπουδαίος και σημαντικός να είναι ο ρόλος του, δε μπορεί να υποκαταστήσει τις υπηρεσίες των δήμων.

Ακολούθησε η βράβευση των μελών και των εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας με τον κ. Γαρύφαλλο να εξάρει το έργο και την συμβολή τους σε όλα τα έκτακτα γεγονότα, φωτιές και πλημμύρες κυρίως, συγχαίροντας τους για το ήθος, την εντιμότητα και την εργατικότητα τους. «Και οι δύο ομάδες είναι παντού παρόντες στο καθήκον σε έκτακτες περιστάσεις, πάντα δίπλα στους πολίτες προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους. Ειδικά για τους εθελοντές είναι ένα ελάχιστο δείγμα σεβασμού για την ανιδιοτελή προσφορά τους, οι οποίοι με αυταπάρνηση και πολύ αγάπη δίνουν ένα κομμάτι της ψυχής τους για να προσφέρουν εθελοντικά στην προστασία των πόλεών μας».

Βραβεύτηκαν

Από το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας βραβεύτηκαν οι: Γεώργιος Καρανικολός, Απόστολος Ζήκας, Γεώργιος Παπαγιάννης, Κων/νος Τζανέτος, Ευστάθιος Γάζος, Δημήτρης Χριστόπουλος, Βασίλης Διαμαντόπουλος, Κυριάκος Βασιλάρας, Παναγιώτης Γαλανόπουλος, Σπύρος Τσατάς και Γιώργος Μαρινόπουλος ενώ από την Π.Π. Δήμου Πύργου οι: Αγγελική Διονυσοπούλου, Κώστας Αθανασόπουλος, Βαγγέλης Πλατής, Ιωάννης Παναγοδήμος, Αλέξης Θεοδωρόπουλος, Βασίλης Αθανασόπουλος, Σωτήρης Κλειδέρης, Αθανάσιος Παπαθανασόπουλος, Ευθύμιος Τζοίτης, Μαρκέλα Γουβαλάρη, Γιάννης Αθανασόπουλος και Τριανταφύλλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος