FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Ολυμπίας, Ζαχάρως: Ζητά από τους Δημάρχους άμεση υπογραφή των διορισμών της 3Κ

Ημερομηνία: 25-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Επιστολή στους Δημάρχους Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας, Ζαχάρως, απέστειλε ο Σύλλογος Εργαζομένων των παραπάνω Δημων, ζητώντας τους, να προχωρήσουν άμεσα στην υπογραφή των πράξεων διορισμού όλων όσων προσελήφθησαν με την προκήρυξη 3Κ (κατηγορίες ΠΕ – ΤΕ – ΔΕ – ΥΕ αντίστοιχα για την κάλυψη θέσεων τακτικού προσωπικού σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των ΟΤΑ Α’ Βαθμού).

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Γαρύφαλλος, επισημαίνει: «Στο Δήμο Πύργου διορίστηκαν 17 εργαζόμενοι, στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας 4 εργαζόμενοι, στο Δήμο Ζαχάρως 2 εργαζόμενοι. Για το λόγο ότι οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι πλέον, είναι απαραίτητοι στους Δήμους και ειδικότερα στις ανταποδοτικές Υπηρεσίες (Καθαριότητα) που υπάρχει έλλειψη προσωπικού για την αποκομιδή απορριμμάτων έχετε την δυνατότητα και πρέπει να το πράξετε, να καλέσετε όλους τους διοριστέους να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους και όσοι τα προσκομίσουν να υπογράψετε τις Πράξεις Διορισμών, ώστε να αναλάβουν άμεσα καθήκοντα, αφού η τοποθέτηση τους μέχρι να υλοποιηθεί θα χρειαστεί πάνω από 2 μήνες.

Πάγια θέση του Συλλόγου μας μόνιμες και σταθερές θέσεις εργασίας για την αποτελεσματική λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης και του κοινωνικού Κράτους».

Επιπλέον, αναφερόμενος προς τους νεοδιόριστους τονίζει ότι «οι Δήμαρχοι οφείλουν να σεβαστούν τους μήνες της αναμονής σας και να σας διορίσουν όπως σας αξίζει έχοντας συμμετάσχει και πετύχει στην ανοιχτή αξιοκρατική προκήρυξη 3Κ/2018. Η οριστική τοποθέτηση 8.166 εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συνολικής αγωνιστικής προσπάθειας που ξεκίνησε δύο (2) χρόνια πριν, μετά από σκληρές κινητοποιήσεις των εργαζομένων και αποτελεί την πρακαταθήκη της διαχρονικής θέσης της ομοσπονδίας μας (ΠΟΕ – ΟΤΑ) και του Συλλόγου μας για την προστασία του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών καθαριότητας Τοπικής Αυτοδιοίκησης».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος