FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Ολυμπίας, Ζαχάρως: «Όλοι στην απεργία της Πέμπτης ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά»

Ημερομηνία: 01-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης, ενάντια στο αντιλαϊκό και αντεργατικό νομοσχέδιο για τα εργασιακά, συμμετέχει ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Ολυμπίας, Ζαχάρως και καλεί όλα τα μέλη του να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στην κεντρική πλατεία Πύργου.

Στην ανακοίνωση- κάλεσμα, ο πρόεδρος του Συλλογου Χρήστος Γαρύφαλλος, μεταξύ άλλων επισημαίνει:

«Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ενώνουν τη φωνή τους μαζί με όλους τους κλάδους εργαζομένων για να δώσουν την δική τους δυναμική, ηχηρή απάντηση στην κυβέρνηση για την κατάργηση βασικών εργασιακών δικαιωμάτων που με αγώνες και αίμα κατακτήθηκαν.

Υπερασπιζόμαστε κατακτήσεις και κεκτημένα δικαιώματα, όπως το σταθερό ημερήσιο χρόνο δουλειάς και τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας (Σ.Σ.Ε.).  Διεκδικούμε Εργασία και Ζωή με δικαιώματα και αξιοπρέπεια για όλους.

Μπροστά σε αυτό το αντεργατικό νομοσχέδιο – λαιμητόμο για τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας έχουμε την υποχρέωση να αντιδράσουμε έτσι ώστε να μην κατατεθεί στην Βουλή, να μην ψηφιστεί κι αν ακόμα ψηφιστεί, να ανατραπεί.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ

Δίνουμε το «παρών» στην απεργία της 3ης Ιουνίου και συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 3 Ιουνίου και ώρα 10:30 πμ στην Κεντρική Πλατεία Πύργου.

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου θα συμμετέχει και στην απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα (Πλ. Κλαυθμώνος ώρα 11:00πμ).

Όποιος συνάδελφος και από άλλο Σύλλογο επιθυμεί να δώσει το παρόν ο Σύλλογός μας θα μισθώσει λεωφορείο που θα αναχωρήσει την Πέμπτη το πρωί 06:00πμ έξω από το σταθμό ΟΣΕ στον Πύργο (Υψηλάντου).

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον Πρόεδρο.

Λόγω περιοριστικών μέτρων Covid 19 ο αριθμός συμμετεχόντων θα είναι 38.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος