FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων: Οι εργαζόμενοι του Δήμου Ζαχάρως έκοψαν την πίτα τους

Ημερομηνία: 15-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Ζαχάρως παρουσία του προέδρου και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Ολυμπίας, Ζαχάρως.

Η κοπή της πίτας έγινε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Χρήστο Γαρύφαλλο και τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο οι οποίοι και ευχήθηκαν σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, στο σύντομο χαιρετισμό του, μίλησε για όλα όσα έχουν καταφέρει με τους αγώνες τους και κάλεσε τους συναδέλφους του να συνεχίσουν ενωτικά να διεκδικούν ενάντια στις πολιτικές της ακραίας λιτότητας και στα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης που ήδη έχει ξυπνήσει όπως είπε μνήμες σκληρής μνημονιακής πολιτικής.

«Μόνο με την συνέχιση του αγώνα μαζικά, ενωτικά και διεκδικητικά θα μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε να προστατεύσουμε και να διευρύνουμε τα μισθολογικά θεσμικά ασφαλιστικά συνταξιοδοτικά και εργασιακά δικαιώματα μας. Μόνο τότε θα ανατρέψουμε στην πράξη αυτές τις πολιτικές που μας επιβάλουν οι κυβερνήσεις και θα μπορέσουμε να υπερασπιστούμε αλλά και να διευρύνουμε τις κοινωνικές κατακτήσεις τα δημόσια αγαθά και το κοινωνικό κράτος. Είναι υποχρέωση όλων μας. Καλή χρονιά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος