FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Ολυμπίας, Ζαχάρως: Η ώρα των δικαιολογητικών για τις προσλήψεις στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

Ημερομηνία: 07-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Από 7/1/2021 και έως 20/1/2021 θα πρέπει να αποσταλούν στο ΑΣΕΠ τα δικαιολογητικά των υποψηφίων για τις 2909 μόνιμες προσλήψεις με την προκήρυξη 4Κ που αφορά στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Για την αποστολή των δικαιολογητικών, υπήρξε ενημέρωση προς όλους τους ενδιαφερόμενους και από τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Ολυμπίας, Ζαχάρως Χρήστο Γαρύφαλλο, εφιστώντας τους την προσοχή σχετικά με τις ημερομηνίες και τι πρέπει να προσέξουν. «Συνάδελφοι, η αποστολή των δικαιολογητικών ταχυδρομικώς αρχίζει 7 Ιανουαρίου και λήγει 20 του ίδιου μήνα. Όσοι προηγούνται με βάση την συνολική τους βαθμολογία θα ενημερωθούν με μήνυμα από τον ΑΣΕΠ. Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τον αριθμό μητρώου στη σελίδα του ΑΣΕΠ κάνοντας τον έλεγχο της αίτησης σας. Καλή επιτυχία σε όλους και φροντίστε για τη σωστή αποστολή των εγγράφων».

Ο ΑΣΕΠ καλεί τους υποψήφιους που περιλαμβάνονται στους πίνακες, οι οποίοι προηγούνται  με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο ΑΣΕΠ, στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Υποβολή Αίτησης και Δικαιολογητικών για την Προκήρυξη  4Κ/2020, Τ.Θ. 14308,  Αθήνα Τ.Κ. 115 10, σε φάκελο μεγέθους Α4, ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ), τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στη διαδικασία.

Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους (Παραρτήματα Β΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ της Προκήρυξης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος