FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος ΑμεΑ «Ήλις»: Με ευχές για τη σύντομη δημιουργία ΚΔΑΠ ΑμεΑ η κοπή της πίτας

Ημερομηνία: 14-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Σε γιορτινό κλίμα, στο χώρο του Θεματικού Πάρκου Ξυστρή, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ «Ήλις».

Την πίτα ευλόγησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος ενώ η πρόεδρος του Συλλόγου Αγαθή Ρηγοπούλου στο σύντομο χαιρετισμό της, πέρα από τις καθιερωμένες ευχές, θέλησε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα το Δήμαρχο Πύργου για το ενδιαφέρον του να δημιουργηθεί ΚΔΑΠ ΑμεΑ και ΚΔΗΦ ΑμεΑ.

Σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν οι Ηλείοι Βουλευτές, Διονύσης Καλαματιανός του Σύριζα και Μιχάλης Κατρίνης του ΚΙΝΑΛ καθώς και ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στις ενέργειες της δημοτικής αρχής για τη βελτίωση της προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρίες, επισημαίνοντας πως έχουν εντάξει στο προϋπολογισμό κονδύλι για τις ράμπες αμέα, τονίζοντας όμως πως μόνο αυτό δεν αρκεί.

Την ανάγκη δημιουργίας Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης στον Πύργο, επισήμανε και ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ Αντώνης Χαροκόπος ενώ ο απερχόμενος Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος που στη διάρκεια της θητείας του επέδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία για τα άτομα με αναπηρία, ευχαρίστησε από το βήμα το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας για την παραχώρηση του κτιρίου στο Πελόπιο για τη δημιουργία Κέντρου Ημέρας για παιδιά με αυτισμό.

Ευχές απηύθυναν ακόμα ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Δ. Νικολακόπουλος και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του ΕΕΕΕΚ Πύργου Π. Μπόμπας.

Στο χώρο, γλυκίσματα προσέφεραν οι σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής του ΙΕΚ Σμαρνάκη τα οποία παρασκεύασαν ειδικά για την εκδήλωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος