FOLLOW US: facebook twitter

Συλλήψεις για μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης στον Πύργο!

Ημερομηνία: 18-06-2021 | Συντάκτης:
Μεγάλη επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών- Οι δύο σπείρες τους τελευταίους μήνες είχαν διακινήσει πάνω από 5 κιλά με όφελος 100.000 ευρώ.

 

Εφτά άτομα έχουν συλληφθεί και άλλα πέντε αναζητούνται για την εμπλοκή τους σε δύο σπείρες που διακινούσαν ναρκωτικά στην περιοχή του Πύργου. Οι δράστες οι έξι εκ των οποίων είναι ρομά, φέρονται να έχουν διακινήσει τους τελευταίους μήνες πάνω από 5 κιλά ηρωίνης με χρηματικό όφελος που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.

Οι δύο σπείρες είχαν τρία μέλη η μια και εννέα η άλλη και έχουν συλληφθεί δύο άτομα από την πρώτη και πέντε από τη δεύτερη άνδρες και γυναίκες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες έκρυβαν τα ναρκωτικά σε ακατοίκητά σπίτια στην περιοχή του Αλφειού κοντά στα δικά στους. Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή των δραστών περίπου 20 γραμμάρια ηρωίνης και εννέα κοκαϊνης, μια ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό περίπου των 15.000 ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν. Οι περισσότεροι εκ των συλληφθέντων είναι ηλικίας 35 – 40 ετών.

Τα ναρκωτικά τα προμηθεύονταν από άλλα άτομα σε Αχαΐα ή Αργολίδα και οι δύο σπείρεςτα διακινούσαν σε όλη την περιοχή της Ηλείας ενώ η δράση τους ειχε επεκταθεί και σε γειτονικούς νομούς. Η Αστυνομία οδηγήθηκε στους δράστες μετά από άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος