FOLLOW US: facebook twitter

«Οι απαγορεύσεις των διαδηλώσεων θα μείνουν στα χαρτιά!»: Συλλαλητήριο σήμερα στον Πύργο από Σωματεία και Συνταξιούχους στην πλατεία ΟΤΕ

Ημερομηνία: 09-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο που απαγορεύει τις διαδηλώσεις, πραγματοποιούν σημερα στις 7.30 το απόγευμα στην πλατεία ΟΤΕ στον Πύργο, το Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες στα Καταστήματα και Εταιρίες του Ν. Ηλείας, το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηλείας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, ΟΑΕΕ Πύργου και Περιχώρων και η ΕΔΟΠ ΔΕΗ ΠΥΡΓΟΥ.

“ Αυτό που δεν πέτυχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας, ώστε να κλείσει το στόμα όλων των εργαζόμενων, επιδιώκουν να το κάνουν με έναν χουντικής έμπνευσης νόμο που προωθεί νέα μέτρα περιορισμού, καταστολής και διάλυσης ενός βασικού δημοκρατικού δικαιώματος, το οποίο ο λαός μας κατέκτησε με αιματηρούς αγώνες. Το σύνολο των διατάξεων που περιέχονται στο νομοσχέδιο έρχεται να συμπληρώσει το κατασταλτικό οπλοστάσιο του κρατικού μηχανισμού. Το νομοσχέδιο επιδιώκει να συκοφαντήσει τους λαϊκούς αγώνες και να θέσει υπό απαγόρευση και περιορισμό κάθε κινητοποίηση, μέσα από διατάξεις-λάστιχο, που θα τις ερμηνεύουν οι αστυνομικές αρχές και οι άλλοι μηχανισμοί καταστολής. Έχει στόχο να χειραγωγήσει το μυαλό, εμφανίζοντας τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις ως κάτι εν δυνάμει “εγκληματικό” και “επικίνδυνο”.

Οι αγώνες δε μπαίνουν στο γύψο! Δεν θα επιτρέψουμε για κανένα λόγο και με κανένα πρόσχημα να μπει σε γύψο το δικαίωμά μας να διαδηλώνουμε κατά των αντιλαϊκών μέτρων.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ στο συλλαλητήριο 9 Ιούλη, 7:30 μμ στην Πλατεία ΟΤΕ στον Πύργο.

Να αποσυρθεί τώρα!”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος