FOLLOW US: facebook twitter

Συγκρατημένα αισιόδοξοι ενόψει Πάσχα οι επαγγελματίες της Αμαλιάδας και του Κάμπου

Ημερομηνία: 27-04-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Οικονομία

agora-amaliada

Με επάρκεια και προσιτές τιμές προσδοκούν αύξηση της κίνησης

 Ρεπορτάζ: Παναγιώτα Ιωάννου

Εν μέσω της πολιτικής αβεβαιότητας και της οικονομικής στενότητας ξεκίνησε φέτος η κίνηση στην πασχαλινή αγορά της Ηλείας, οι επαγγελματίες του κάμπου είναι νωρίς για να βγάλουν συμπεράσματα ωστόσο είναι γεγονός πως η αγοραστική κίνηση που καταγράφεται είναι σχετικά μικρή.

Η  αγορά της Ηλείας  έχει «φορέσει τα γιορτινά» και είναι αλήθεια πως η διακόσμηση των καταστημάτων και τα λογής – λογής προϊόντα δημιουργούν μια όμορφη και εορταστική ατμόσφαιρα.
Για ακόμα μια χρονιά τα καταστήματα έχουν όχι μόνο επάρκεια σε προϊόντα αλλά και μια απίστευτα μεγάλη ποικιλία σε τιμές σε συνάρτηση πάντα και με το ότι οι καταναλωτές δίνουν πια πολύ μεγάλη σημασία στη σχέση ποιότητας- τιμής.

Οι αγορά είναι γεμάτη προτάσεις για σας που θέλετε να μη λείψει τίποτα από το πασχαλιάτικο τραπέζι σας , από τη πασχαλιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας και να προσφέρετε δώρα στους αγαπημένους σας.

 Φυσικά το κεφάλαιο «Βαφτιστήρια» που αποτελείται από το τρίπτυχο: λαμπάδα-ρούχα- υποδήματα , είναι πάντα προτεραιότητα για τον κόσμο που παράλληλα με τις αγορές για το σπίτι θέλει να μη λείψει τίποτα και στα βαφτιστήρια.

 Ένας σημαντικός παράγοντας ενδυνάμωσης της αγοράς είναι και ετεροδημότες που αναμένεται να έχουν φθάσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, προκειμένου να απολαύσουν το πατροπαράδοτο  οικογενειακό Πάσχα και να κάνουν τα ψώνια τους στις τοπικές αγορές. Επαγγελματίες της Αμαλιάδας, των Λεχαινών και της Γαστούνης μιλούν σήμερα στην Πρωινή για την Πασχαλιάτικη αγοραστική κίνηση, τονίζοντας ότι είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι.

kordopatis-fotisΦώτης Κορδοπάτης

Πρόεδρος Εμποροεπαγγελματικού  Συλλόγου Γαστούνης

«Είμαστε επιφυλακτικοί και βρισκόμαστε σε μια συγκρατημένη για την ώρα αγορά.  Η κίνηση των καταναλωτών δεν είναι όπως άλλων εποχών ενώ όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί την Μεγάλη Εβδομάδα. Εκείνο πάντως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι ότι υπάρχουν προϊόντα για όλα τα βαλάντια με τις λαμπάδες, τις σοκολατένιες κατασκευές, τα παιδικά παιχνίδια και τα πασχαλινά τσουρέκια να έχουν και φέτος την «τιμητική τους» αυξημένη αναμένεται να είναι η κίνηση στα καταστήματα τροφίμων και τα κρεοπωλεία όπως και σε αυτά που διαθέτουν τα δώρα για τα βαφτιστήρια. Να ευχηθούμε σε όλους Χρόνια πολλά με υγεία και καλό Πάσχα».

athanasoulis-dimitris-amalΑθανασούλης Δημήτρης

JOHN DEERE

AGROTECH

Αντιπρόεδρος Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γαστούνης

 Περιμένουμε την κίνηση, αν και όσο αφορά εμάς έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στις επιδοτήσεις των αγροτών που θα δοθούν στις επόμενες μέρες, οι οποίες θα έρθουν να δώσουν ανάσα στο κομμάτι της αγοράς που μας αφορά. Χρόνια πολλά και καλή ανάσταση σε όλους»

anna-lemonia-giorgos-zafeiropoulosΆννα – Λεμονιά – Γιώργος Ζαφειρόπουλος

Η πηγή του σπιτιού – Αμαλιάδα

«Αν και τα εποχιακά παρουσιάζουν αρκετή δυσκολία στην κίνησή τους, τα δώρα δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα. Περιμένουμε το τέλος της εβδομάδας για να κορυφωθεί και η κίνηση στην αγορά και ευελπιστούμε πως όλα και φέτος θα πάνε καλά. Οι τιμές είναι οι ίδιες με πέρσι και υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία. Ευχόμαστε καλές γιορτές και καλή δύναμη για να τα καταφέρουμε όλοι».

koutsogiannopoulos-dionysis-lexainaΚουτσογιαννόπουλος Διονύσιος

Κρεοπωλείο –Λεχαινά

«Τις τελευταίες μέρες  της Μ. Εβδομάδας , περιμένουμε να κατέβει ο κόσμος , να έχει καλό καιρό, και να κάνουμε όλοι το παραδοσιακό Πάσχα που τόσο έχουμε ανάγκη. Τα αρνιά και τα κατσίκια είναι όλα γάλακτος και ντόπια , και οι τιμές έχουν ήδη διαμορφωθεί στα 8 ευρώ για το αρνί και στα 9 για το κατσίκι. Ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση».

vythoulkas-kostas-amalΚωνσταντίνος Βυθούλκας

Κρεοπωλείο- Αμαλιάδα

«Έχουν ήδη ξεκινήσει οι παραγγελίες για τα αμνοερίφια, και μπορούμε να πούμε πως κινούνται σε καλά επίπεδα, ίσως και καλύτερα από τα περσινά. Οι τιμές είναι ίδιες με της προηγούμενης χρονιάς και η εμπιστοσύνη των καταναλωτών θα είναι αυτή που θα μας δώσει και φέτος παράταση στην ελπίδα μας. Υγεία και καλό Πάσχα σε όλους».

kardianos-spyros-amal

Σπύρος Καρδιανός

Εμπόριο Χρωμάτων – Βερνικιών – Υδραυλικών Ειδών – Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων –Λεχαινά

Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για όλους μας, έχουμε φτάσει σε σημείο να μη περιμένουμε τίποτα πια, τα νέα μέτρα έρχονται να προστεθούν στα παλιά και να δημιουργήσουν ακόμα περισσότερα προβλήματα. Ευχόμαστε σε όλους να είναι γεροί, καλό κουράγιο και καλό Πάσχα.

zogopoulou-kazakos-optikaΖωγοπούλου-Καζάκος

Οπτικά Λεχαινά

Όπως δήλωσε η  κ. Γεωργία Αρβανίτη  «η κίνηση είναι σε σχετικά συνηθισμένα επίπεδα  και αναμένεται να αρχίσει από τη Μ. Τετάρτη να γίνεται όλο και πιο έντονη. Οι ετεροδημότες θα κάνουν και φέτος την αγορά να ζωντανέψει , προτιμώντας όπως πάντα τον τόπο τους για τις αγορές τους».

kourtis-anast-amalΑναστάσιος Κούρτης

Pink woman- Αμαλιάδα

«Σιγά σιγά , ο κόσμος ξεκινά να ψωνίζει. Υπάρχει μεγάλη αφθονία προϊόντων και πολύ καλές τιμές, καθώς επίσης και αρκετή αισιοδοξία. Ο κόσμος είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στην αναζήτηση του και στην επιλογή των αγορών τους και έχει όπως πάντα απόλυτη εμπιστοσύνη στους επαγγελματίες της πόλης του , γιατί γνωρίζει ότι θα του προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα στη καλύτερη δυνατή τιμή. Να ευχηθούμε με την σειρά μας καλές γιορτές , καλή δύναμη και ένα πολύ όμορφο οικογενειακό Πάσχα σε όλους μας»

stivas-dionysis-amalΔιονύσιος Στίβας

Οπτικά –Αμαλιάδα

«Ευελπιστούμε ότι φέτος εκτός από την Ανάσταση του Κυρίου, θα γίνει και ανάσταση της αγοράς. Οι τοπικές αγορές είναι πανέτοιμες , και περιμένουν το κοινό που θα κάνει έντονη την παρουσία του προς το τέλος της Μ. Εβδομάδας. Καλό Πάσχα σε όλους μας με υγεία»

fitsitsoglou-ilektroniko-tsigaroΙωάννης Φιτσιτζόγλου

Ηλεκτρονικό τσιγάρο- Αμαλιάδα

«Η κίνηση είναι γενικά πεσμένη και ακολουθεί την τάση της αγοράς. Σε γενικές γραμμές η αισιοδοξία είναι περιορισμένη αλλά δεν παύει να υπάρχει. Να ευχηθούμε σε όλους πρώτα απ’  όλα καλά μυαλά, και έπειτα καλή θέληση και καλές γιορτές».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος