FOLLOW US: facebook twitter

Συγκροτήθηκε Επιτροπή στο Δήμο Ζαχάρως: Ειδικό βοήθημα για επανασύνδεση ρεύματος

Ημερομηνία: 20-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με την 322/2018 απόφαση του Δημάρχου Ζαχάρως ΝικολάουΧαραλαμπόπουλου συγκροτείται Επιτροπή που αφορά στην παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος για την στήριξη καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίοι, λόγω ληξιπροθέσμων οφειλών στη ΔΕΗ έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2018.

Η Επιτροπή αποτελείται από έναν εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής, τον Αντιδήμαρχος κ. Λαμπρόπουλος Αναστάσιος, ο οποίος είναι και Πρόεδρος και συντονιστής της Επιτροπής, την κα. Στεφανοπούλου Αλεξάνδρα, Προϊσταμένη ΔΕΗ Α.Ε Καταστήματος Πωλήσεων Πύργου και τον κ. Καραγιάννη Αντώνιο, εκπρόσωπο του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Για συνολικές οφειλές έως έξι χιλιάδες (6.000) ευρώ θα καταβάλλεται εφάπαξ το σύνολο της οφειλής, για συνολικές οφειλές άνω των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ και έως εννέα χιλιάδες (9.000) ευρώ θα καταβάλλεται εφάπαξ το εβδομήντα πέντε τοις εκατό (75%) της οφειλής, για συνολικές οφειλές άνω των εννέα χιλιάδων (9.000) ευρώ και έως δώδεκα χιλιάδες (12.000) ευρώ θα καταβάλλεται εφάπαξ το πενήντα τοις εκατό (50%) της οφειλής και για συνολικές οφειλές άνω των δώδεκα χιλιάδων (12.000) ευρώ θα καταβάλλεται εφάπαξ το τριάντα τοις εκατό (30%) της οφειλής.

Καλούνται  όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, οι οποίοι έχουν  αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας της κύριας κατοικίας τους μέχρι και την 31/10/2018 να υποβάλουν αίτηση στο Κέντρο Κοινότητας  Ζαχάρως από Δευτέρα έως Πέμπτη και ώρες 09:00πμ έως 13:00μμ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος