FOLLOW US: facebook twitter

Συγκίνηση για Κανελλακόπουλο

Ημερομηνία: 20-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από Αστέρα, Κόροιβο, Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, Πανηλειακό, Ολυμπιακό Σαβαλίων, Λέοντες, Goalkeeper School Academy

 

Η χαρισματική προσωπικότητα του παλαίμαχου τερματοφύλακα Μιχάλη Κανελλακόπουλου, η αγνή αγάπη και η προσήλωσή του στον αθλητισμό, τον είχαν κάνει έναν άνθρωπο ιδιαίτερα αγαπητό στις τάξεις των ηλειακών συλλόγων και κυρίως στην Αμαλιάδα, την πόλη όπου έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του. Ο Αστέρας Αμαλιάδας, του οποίου τίμησε τη φανέλα για πολλά χρόνια και υπηρέτησε και από διοικητικό πόστο, ο Κόροιβος, ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, ο Ολυμπιακός Σαβαλίων, οι Λέοντες Αμαλιάδας, αλλά και ο Πανηλειακός και η Ακαδημία Τερματοφυλάκων που τον βράβευσε το καλοκαίρι, εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις στο άκουσμα του θανάτου του.

Αστέρας Αμαλιάδας

«Ο Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας, συλλυπείται θερμά τους οικείους του Μιχάλη Κανελλακόπουλου, για τον θάνατό του. Ο Μιχάλης Κανελλακόπουλος, υπήρξε από τους ποδοσφαιριστές εκείνους οι οποίοι τίμησαν τη φανέλα του Αστέρα Αμαλιάδας, καθώς ξεκίνησε από αυτόν, για να αποχωρήσει στη συνέχεια και να ακολουθήσει σπουδαία καριέρα. Αργότερα, προσέφερε από διοικητικό πόστο στο σύλλογό μας, το πόστο του Γενικού Αρχηγού. Κυρίως όμως, βρισκόταν πάντα κοντά στην ομάδας μας, κοντά στο ποδόσφαιρο το οποίο αγαπούσε.

Αποτελούσε ποδοσφαιρικό κεφάλαιο για την Αμαλιάδα και για την Ηλεία. Η απουσία του θα είναι οδυνηρή, αλλά και όλα όσα άφησε σαν παρακαταθήκη, θα υπογραμμίζουν την διαρκή και έντονη παρουσία του. Είθε η εμβέλεια της προσωπικότητάς του στον χώρο του ποδοσφαίρου, να αποτελέσει την κινητήριο δύναμη για όλους μας στο μέλλον».

Κόροιβος Αμαλιάδας

«Η οικογένεια του Κοροίβου εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μιχάλη Κανελλακόπουλου, που δυστυχώς σήμερα έφυγε από την ζωή. Ο Μιχάλης Κανελλακόπουλος υπήρξε σπουδαίος τερματοφύλακας, παράγοντας και προπονητής ποδοσφαίρου, ενώ αγαπούσε και στήριζε τον αθλητισμό της πόλης της Αμαλιάδας».

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας

«Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Κανελλακόπουλου που έφυγε τα ξημερώματα για το αιώνιο ταξίδι. Άνθρωπος του αθλητισμού, μεγάλος τερματοφύλακας του Αστέρα Αμαλιάδας, πατέρας του Γιώργου μεγάλου υποστηρικτή της ομάδας μας, της Ντίας και της Πόπης, αλλά και παππούς των Μιχάλη και Θανάση αθλητών της Ακαδημίας μας. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Μιχάλη Κανελλακόπουλε, θα σε θυμόμαστε πάντα».

 

Πανηλειακός

«Σύσσωμη η οικογένεια του Α.Ο. Πανηλειακός αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον χαμό του παλαίμαχου τερματοφύλακα των Αστέρα Αμαλιάδας και Πανναυπλιακού, Μιχάλη Κανελλακόπουλου και εύχεται καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

 

Ολυμπιακός Σαβαλίων

«Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια, στην οικογένεια του Μιχάλη Κανελλακόπουλου, το έργο του οποίου υπήρξε αξιομνημόνευτο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής».

 

Λέοντες Αμαλιάδας

«Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του μεγάλου ποδοσφαιράνθρωπου Μιχάλη Κανελλακόπουλου. Ο εκλιπών ήταν πρότυπο αθλητή σε αξία και ήθος και είχε μόνο φίλους. Καλό ταξίδι».

 

Goalkeeper School Academy

«Συγκλονισμένοι από τα τραγικά νέα της απώλειας του αγαπημένου μας, Μιχάλη Κανελλακόπουλου, άπαντες οι Υπεύθυνοι της Goalkeeper School Academy αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και να ευχηθούμε καλό κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Αισθανόμαστε ευλογημένοι και τυχεροί που το καλοκαίρι μας τίμησε με την παρουσία του στο 1st Goalkeeper Camp, καθώς επίσης και που δόθηκε σε όλους μας η ευκαιρία να τον γνωρίσουμε από κοντά και να βραβεύσουμε έναν τερματοφύλακα-θρύλο, έναν προπονητή-δάσκαλο, έναν άνθρωπο που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος