FOLLOW US: facebook twitter

Συγκέντρωση τροφίμων για όλους όσους έχουν ανάγκη

Ημερομηνία: 20-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Την προσπάθεια του γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Πύργου στηρίζει η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας

Την χαρακτηριστική για τους Προσκόπους πολύχρονη παράδοση  συνεχίζουν και φέτος ,τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ν. Ηλείας,  στα πλαίσια της ”Καλής Πράξης’. Με την ευκαιρία της μεγάλης εορτής του Πάσχα και υλοποιώντας την διαρκές και συνειδητοποιημένο σύνθημα τους ”Να βοηθώ κάθε άνθρωπο, σε κάθε περίσταση” καλούν τα μέλη της, τους φίλους του Προσκοπισμού, αλλά και τους συμπολίτες, να συμβάλουν προκειμένου να έχει επιτυχία  η προσπάθεια του Δήμου Πύργου και του Γραφείου Εθελοντισμού, για τη συλλογή τροφίμων.

Η προσφορά σε γάλα, μακαρόνια, ρύζι ,όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη, είδη καθαριότητας ή ό,τι άλλο είδος μακράς διαρκείας που μπορεί να προσφέρει ο καθένας στους Συμπολίτες μας που έχουν μεγάλη  ανάγκη, θα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα συλλογής προϊόντων για αυτό το σκοπό τα γραφεία της Ένωσής, 28ης Οκτωβρίου 4, 1ος όροφος[ πάνω από το πρώην ΠΥΡΓΙΟΝ] στην κεντρική πλατεία του Πύργου, θα είναι ανοικτά για τις προσφορές των συμπολιτών την Τετάρτη και Πέμπτη 21 και 22 Απριλίου από 11.30 μέχρι 13.30.

Εξάλλου τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας με δικές τους εισφορές θα συμβάλλουν στην γενική προσπάθεια. Η παράδοση θα γίνει το Σάββατο, ώρα 11,30πμ στο πρώην Θεματικό Πάρκο Ξυστρή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος