FOLLOW US: facebook twitter

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους πυρόπληκτους μαθητές στο πάρκο ΣΠΚ από τους Προσκόπους του Πύργου

Ημερομηνία: 02-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Στην δράση των Προσκόπων της Δυτ. Πελοποννήσου συμμετέχουν οι Πρόσκοποι του Πύργου συγκεντρώνοντας σχολικά είδη για τους πυρόπληκτους μαθητές της Ηλείας. Οι Πρόσκοποι, ανοίγουν το χώρο τους στο πάρκο ΣΠΚ στο κέντρο του Πύργου καθημερινά από τις 18.00 έως τις 20.00 μέχρι και τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, καλώντας όλους τους πολίτες της πόλης να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή. Πιο συγκεκριμένα:

Οι Πρόσκοποι της Δυτικής Πελοποννήσου ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν ιερό σκοπό: να δωρίσουν σχολικά είδη σε όλα τα παιδιά που φοιτούν σε σχολικές μονάδες περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου. Μάλιστα τη πρωτοβουλία της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Δυτικής Πελοποννήσου υιοθετήθηκε από ολόκληρο το Σώμα και όπως ήδη ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 και 2022 θα αποσταλεί σε όλες τις σχολικές μονάδες ανάλογο υλικό.

Συγκεκριμένα οι εστίες των Προσκοπικών Συστημάτων ανοίγουν αυτή τη βδομάδα και συγκεντρώνουν προσφορές σε καινούργια σχολικά είδη όπως: σχολικές τσάντες, τετράδια, κασετίνες, γραφική ύλη, γεωμετρικά όργανα, διαφάνειες και φακέλους με λάστιχα, ντοσιέ και ανταλλακτικά φύλλα, πινέλα, τέμπερες, κηρομπογιές, χαρτί Α4, ψαλίδια, κόλλες, παγούρια για νερό και αδιάβροχα, πλαστελίνες, σχολικά βοηθήματα και σκεύη για μεταφορά γευμάτων. Και καλούν το σύνολο της κοινωνίας να γίνει συμμέτοχο σε μια «καλή πράξη».

Οι Πολίτες του Πύργου, μπορούν να συμβάλλουν στη προσπάθεια πηγαίνοντας τα υλικά τους στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Πύργου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο ΣΠΚ κάθε απόγευμα 18.00-20.00. Τηλ. Επικοινωνίας: 6936773336.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος