FOLLOW US: facebook twitter

Studio Μαθηματικών: Δημιουργούμε τις συνθήκες επιτυχίας!

Ημερομηνία: 14-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα
Κώστας Τσατσαμπάς
Μαθηματικός – Διευθυντής

Παραφράζοντας τον Ευκλείδη («Μη είναι βασιλικήν ατραπόν επί γεωμετρίαν», δηλαδή ότι δεν υπάρχει βασιλικός δρόμος για να μάθεις γεωμετρία), μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει σύντομος δρόμος για να επιτύχεις στα Μαθηματικά! Το μονοπάτι που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία πρέπει να περιέχει σωστή καθοδήγηση και πολύ προσωπική δουλειά!

Στο Studio Μαθηματικών δημιουργούμε τις συνθήκες επιτυχίας, είτε μέσα από ιδιαίτερο μάθημα είτε μέσα από ευέλικτα μικρά group μαθητών, έχοντας παράλληλα την υποστήριξη των τεχνολογικών μέσων!

Το Studio Μαθηματικών είναι ένα Φροντιστήριο Μαθηματικών, το μοναδικό στον Πύργο Ηλείας, με έμφαση στις μικρές ομάδες μαθητών, αφού τα τμήματά του αποτελούνται από 1 άτομο ή από μικρά group μαθητών! Κάθε προγραμματισμένη διδακτική ώρα διαρκεί 60 λεπτά! Είναι ένας φροντιστηριακός χώρος που δημιουργήθηκε από τον Μαθηματικό Τσατσαμπά Κώστα, ο οποίος δραστηριοποιείται στη φροντιστηριακή διδασκαλία για περισσότερο από 15 χρόνια!

Παράλληλα με τη διδασκαλία των Μαθηματικών το Φροντιστήριο εξειδικεύεται στις υπόλοιπες Θετικές Επιστήμες προσφέροντας μαθήματα στη Φυσική, τη Χημεία, την Πληροφορική, την Οικονομία και τη Βιολογία!

Τέλος, το Φροντιστήριο Studio Μαθηματικών συνεργάζεται και με καθηγητή Φιλολογίας ώστε κάθε μαθητής να μπορεί να έχει πρόσβαση σε πλήρες πακέτο μαθημάτων προετοιμασίας των Πανελλαδικών Εξετάσεων!

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που, παρά την πρωτόγνωρη φετινή συνθήκη, προσπάθησαν για το καλύτερο!

Ελάτε για μια αναλυτική παρουσίαση στο νέο χώρο του Φροντιστηρίου στην οδό Μπιζανίου 11!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος