FOLLOW US: facebook twitter

«Stuck On You»-Το νέο single της Έλενας Σιδηροκαστρίτη και ένα αστέρι γεννιέται…

Ημερομηνία: 29-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός
Η 18χρονη με καταγωγή από τον Πύργο, που αρχίζει ήδη να θεμελιώνει μια σημαντική μουσική πορεία στον Καναδά

Elena Sidiro ή Έλενα Σιδηροκαστρίτη  η πανέμορφη Πυργιωτοπούλα  του Καναδά, το κορίτσι που υπόσχεται μια μεγάλη μουσική καριέρα, μας μαγεύει με την νέα δημιουργία της με τον τίτλο «Stuck On You», που μόλις κυκλοφόρησε και την παρουσιάζει για πρώτη φορά  στα social media! Ένα μεγάλο μουσικό ταλέντο γεννιέται και ανθίζει αναζητώντας μια θέση στην διεθνή μουσική σκηνή!

https://www.otavoice.gr/wp-content/uploads/2021/03/119893665_111975397321693_4891235971921982293_n-768x768.jpg

Η 18χρονη είναι κόρη του Δημήτρη Σιδηροκαστρίτη από τον Πύργο  και της Μαρίας Μανιατάκη – με καταγωγή από την Λακωνία- που κατοικούν πλέον στο Μόντρεαλ του  Καναδά με την οικογένειά τους, την Έλενα και τον μικρό Αλέξανδρο.  Η Έλενα, σπουδάζει στο μουσικό  κολλέγιο Vanier College, στο Μόντρεαλ και έχει δουλέψει μουσικά με τον γνωστό καλλιτέχνη Patric Watson. όπως αναφέρει το otavoice.gr  που μας συστήνει την νεαρή καλλιτέχνιδα, τα πρώτα της  βήματα έχουν γεμίσει με υψηλές προσδοκίες όσους την γνωρίζουν μουσικά και η πορεία της αναμένεται να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Η παραγωγή του Stuck On You έγινε στην Ελλάδα από τον  Παραγωγό Κώστα Λαϊνά,  Studio: Track Factory Recording Studio. Στα πλήκτρα: Κώστας Λαϊνάς και κιθάρες: Στέφανος Πόπολης.

Οι γονείς της Δημήτρης και Μαρία, ανάρτησαν χθες στα προφίλ του στο φβ το νέο τραγούδι της Έλενας, όπως και η ίδια, η οποία συχνά μοιράζεται με τους φίλους της και το κοινό της διάφορα τραγούδια τα οποία ερμηνεύει live. Όπως στα 18 α γενέθλιά της τον περασμένο Ιανουάριο, όπου και παρουσίασε ένα ακόμα δικό της τραγούδι γράφοντας οτι “ είμαστε σε lockdown εδώ στο Μόντρεαλ με απαγόρευση κυκλοφορίας οπότε έγραψα ένα τραγούδι που λέγεται ′′ Birthday blues”!  Διαθέτει δικό της κανάλι στο Youtube (https://www.youtube.com/channel/UC2azMTKviRwf5MnVnzsum3w) όπου μπορείτε να απολαύσετε την όμορφη και ταλαντούχα Έλενα, που μας κάνει υπερήφανους!

Έλενα Σιδηροκαστρίτηl: “Το τραγούδι είναι ο μόνος δρόμος για να εκφραστώ”

Στο προφιλ της στα social media συστήνεται στους φίλους της και το κοινό της λέγοντας ότι “Γειά σας, ειμαι η Έλενα, είμαι τραγουδίστρια και γράφω και τραγούδια. Γράφω μουσική εδώ και χρόνια και αυτό είναι το μεγαλύτερο μου πάθος.  Το να γράφω τραγούδια είναι ο μόνος δρόμος για να μπορέσω να εκφράσω τα συναισθήματά του όποια κι αν είναι αυτά, άσχετα αν είναι θλίψη, ερωτική απογοήτευση ή χαρά! Πάντα προσπαθώ να εκφράζομαι μέσα από την μουσική και έχω αποφασίσει να σταματήσω να περιμένω πότε θα έρθει η  κατάλληλη στιγμή, αλλά να την κυνηγάω!  Είμαι ενθουσιασμένη με αυτό το νέο κεφάλαιο που έχει ανοίξει στη ζωή μου και ελπίζω ότι θα “κολλήσετε” μαζί μου”!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος