FOLLOW US: facebook twitter

Στους αρμόδιους Υπουργούς έθεσε η Δ. Αυγερινοπούλου την ανάγκη ενίσχυσης της πυροπροστασίας σε αγροτικές περιοχές του Ν. Ηλείας

Ημερομηνία: 08-06-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Στο πλαίσιο της διαρκούς μέριμνας της Βουλευτού Ν. Ηλείας, Ν.Δ. και Προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, Δρ. Διονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, να ενταθεί η προσοχή και η προσπάθεια όλων για την αποτελεσματική προστασία των δασών μας, η κυρία Βουλευτής κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς τα συναρμόδια Υπουργεία σχετικά με την ανάγκη ενίσχυσης της πυροπροστασίας σε αγροτικές περιοχές του Νομού μας, αλλά και ορθολογικής διαχείρισης των ελαιοκλάδων, τα οποία αποτελούν σημαντική αιτία πρόκλησης πυρκαγιάς.

Ασκώντας τα μέσα κοινοβουλευτικού ελέγχου, η κα Αυγερινοπούλου έθεσε το ενδεχόμενο παράτασης της αντιπυρικής περιόδου, αλλά και διαφορετικής διαχείρισης των ελαιόκλαδων εντός του πλαισίου της κυκλικής οικονομίας. Ζήτησε, ακόμη, ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες των Υπουργείων για τη χρηματοδότηση έργων καθαρισμού, συντήρησης και βελτίωσης του αγροτοδασικού δικτύου και της υφιστάμενης ξερής βιομάζας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος