FOLLOW US: facebook twitter

«STOP στην απαξίωση των Νοσοκομείων της Ηλείας»

Ημερομηνία: 19-10-2022 | Συντάκτης:

Κινητοποίηση σήμερα Συλλόγου Εργαζομένων ΝΜ Πύργου, εργατικών σωματείων και φορέων έξω από το Νοσοκομείο Πύργου

Γράφει η Κική Κολοβέρου- kkoloverou@yahoo.gr

«Η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας μας αφορά όλους και όλοι μαζί πρέπει να διεκδικήσουμε την στελέχωση με ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, όλων των Νοσηλευτικών Μονάδων της Ηλείας». Με το μήνυμα αυτό, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου καλεί όλους τους Ηλείους πολίτες να δώσουν δυναμικό παρών στην σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 2.30 το μεσημέρι έξω από το Νοσοκομείο Πύργου.

Αντίστοιχο κάλεσμα συμμετοχής στην κινητοποίηση έχουν απευθύνει εργατικά σωματεία και μαζικοί φορείς και συγκεκριμένα, το Συνδικάτο Οικοδόμων, το Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και καταστήματα Ηλείας, ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου- Ολυμπίας- Ζαχάρως, ο Σύλλογος Υπαλλήλων της ΠΕ Ηλείας, η ΟΓΕ Πύργου, η ΕΛΜΕ Ηλείας, ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ Πύργου, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πύργου- Ολυμπίας, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας κ.α.

Με χθεσινή του ανακοίνωση- κάλεσμα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου Γιάννης Γεωργίου τονίζει: «Καλούμεόλους τους Συλλόγους,Σωματεία, ομοσπονδίες,εργατικά κέντρα καθώς και όλες τις παραγωγικές τάξεις και όλους του πολίτες του Νομού να συστρατευτούν μαζί μας, στην σημερινή (Τετάρτη 19/10/2022) παράσταση διαμαρτυρίας στις 14.30 μμ έξω από την πύλη του Νοσοκομείου Πύργου,διεκδικώντας την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων των Νοσηλευτικών ιδρυμάτων της Ηλείας.Η κατάστασηστην οποία έχουν περιέλθει τα Νοσοκομεία της Ηλείας, δεναφοράμόνο τους υγειονομικούς αλλάαφοράόλους τους Ηλείους πολίτεςως λήπτεςτων υπηρεσιών υγείας που προσφέρονται.

Οι Ηλείοιπολίτες, αξίζουν καλύτερες υπηρεσίες υγείας και αυτό τους το έχουν στερήσειμε τις πολιτικές απαξίωσης που έχουν εφαρμόσει στις μονάδες υγείας, οι κυβερνώντες τα τελευταίαχρόνια.

Έλατελοιπόνσήμερα,μπροστά στην πύλη του Νοσοκομείου Πύργου, να ενώσουμε τις φωνές μας και να διαμαρτυρηθούμε, να πούμεSTOP στην απαξίωση και να διεκδικήσουμε τηνάμεση στελέχωση των Νοσοκομείων μας με Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, την άμεσηστελέχωση με μόνιμονοσηλευτικό και λοιπόπροσωπικό.

Σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύεικανένας! Ας βάλουμε στην άκρη για αυτήν την ημέρα τις εργασίεςμας, ας αφιερώσουμε λίγο από το χρόνο μας, να βγούμεέξω και να διαμαρτυρηθούμε.

Η υγεία μας αφοράόλους και τίποτα δεν θα μας χαριστεί αν δεν το διεκδικήσουμε!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος