FOLLOW US: facebook twitter

Στον Ξενοφώντα ο Μιλοσέσκι-«Συνεχίζω με την ομάδα που αγαπώ-Ευχαριστώ τον Αστέρα για το ενδιαφέρον»

Ημερομηνία: 26-08-2021 | Συντάκτης:

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι θα συνεχίσει στον Ξενοφώντα για άλλη μια σεζόν. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και θα συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους, η οποία χρονολογείται από τον Γενάρη του 2016. Και μάλιστα τη σεζόν 2018-2019, στην πρώτη χρονιά του Ντέκι ως παίκτης-προπονητής, ο Ξενοφών είχε πάρει το τρέμπλ στην Ηλεία (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Σούπερ Καπ), παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο.

Ο Μιλοσέσκι, ως γνωστόν, είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Αστέρα από τις 11 Αυγούστου, αλλά τελικά η συνεργασία τους δεν επισημοποιήθηκε, με τις δύο πλευρές να έχουν μια τελευταία επικοινωνία χθες βράδυ και να αποφασίζουν εν τέλει να μην συνεργαστούν φέτος, παρά την αμοιβαία εκτίμηση που υπάρχει.

Ο 38χρονος Μιλοσέσκι, λοιπόν, παραμένει σε γνώριμα λημέρια και ο Αστέρας, ο οποίος έχει προχωρήσει πλέον τις επαφές με επιχειρηματίες και χορηγούς και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο στο οικονομικό κομμάτι, βρίσκεται παράλληλα σε αναζήτηση προπονητή.

Ο Ντέγιαν μίλησε στο proini.news για την συνέχιση της συνεργασίας του με τον Ξενοφώντα και παράλληλα ευχαρίστησε τον Αστέρα:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που για άλλη μία σεζόν συνεχίζω με την ομάδα που αγαπώ. Σ’ αυτά τα πεντέμισι χρόνια που βρίσκομαι στο Α.Ο.Ξ., έχουμε δημιουργήσει το δικό μας στυλ, την δική μας χημεία, το δικό μας ξεχωριστό τρόπο παιχνιδιού που έχουμε καταφέρει και έχουμε δώσει πάρα πολλά πράγματα μαζί με τους συνεργάτες-παίκτες μου για αυτή την ομάδα. Παρά τις δύσκολες συνθήκες ένα απόλυτο respect στην διοίκηση για την προσπάθεια που κάνουν να μας κρατήσουν όλους και να είμαστε άλλη μία σεζόν μαζί. Ο στόχος μας πάντα θα είναι ψηλά. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να παίζουμε για κάτι άλλο εκτός από τις πρώτες τρεις θέσεις, έτσι είναι η νοοτροπία μας, έτσι είμαστε εμείς και πάντα ταπεινοί με πολύ σκληρή δουλειά! Εύχομαι υγεία σε όλους, να μπούμε στο γήπεδο και να αρχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Αστέρα για το ενδιαφέρον, όλοι ήταν κύριοι απέναντί μου όταν συζητούσαμε, ειδικότερα ο πρόεδρος Βασίλης Χριστοδουλόπουλος και ο Δημήτρης Αρβανίτης που είναι πολύ φίλος μου. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να συνεργαστούμε. Εύχομαι ο,τι καλύτερο στον Αστέρα, ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα όπως θέλουν και να δημιουργήσουν μια πολύ καλή ομάδα που θα είναι ψηλά. Καλή συνέχεια σε όλους».

Κώστας Πλιάγκος

*Όλο το ρεπορτάζ στο φύλλο της «Πρωινής» την Παρασκευή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος