FOLLOW US: facebook twitter

Στον στίβο της μάχιμης δικηγορίας η Ευσταθία Καραλή – Εγκαινίασε το Σάββατο το δικηγορικό της γραφείο

Ημερομηνία: 24-12-2018 | Συντάκτης:

Ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα. To απόγευμα του Σάββατου 15 Δεκεμβρίου, επί της οδού Λετρίνων 12, στον πρώτο όροφο, πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια του δικηγορικού γραφείου της Ευσταθίας Καραλή, η οποία ξεκινά δυναμικά την επαγγελματική της σταδιοδρομία, επιλέγοντας να σταδιοδρομήσει στην γενέτειρά της στον Πύργο, παρέχοντας νομικές συμβουλές και υποστήριξη σε κάθε είδους προσωπικό και επαγγελματικό ζήτημα, με διάθεση συνεργασίας και θετική σκέψη για την επίλυσή του.

Σε μια όμορφη τελετή, με τον καθιερωμένο αγιασμό, η δικηγόρος δέχτηκε εγκάρδιες ευχές και προτροπές για μια άξια επαγγελματική καριέρα από πολλούς φίλους, συγγενείς, πελάτες, συναδέλφους και εκπρόσωπους του πολιτικού και αυτοδιοικητικού κόσμου.

Η δικηγόρος Ευσταθία Καραλή από μικρή είχε μεγάλη αγάπη και πάθος για την μάχιμη δικηγορία. Αφού πήρε το πτυχίο της Ρώσικης Φιλολογίας, συνέχισε τις σπουδές της στη Νομική Σχολή. Γεμάτη όνειρα και όρεξη για δουλεία, παρά την δύσκολή και απαιτητική εποχή που διανύουμε, νιώθει ευγνώμων που ασκεί το επάγγελμα που αγαπά. Είναι ένα ιδιαιτέρως ανήσυχο πνεύμα. Θυμώνει με την αδικία και θεωρεί την δικηγορία λειτούργημα, για την προάσπιση των συμφερόντων των «αδυνάμων». Παράλληλα με την μάχιμη δικηγορία αρθρογραφεί και είναι μέλος της συντακτικής ομάδας του Κέντρου Μελέτης Εγκλήματος.

Σε δήλωσή της η κα Καραλή ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμώς όλους τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα μου και με στήριξαν σε αυτό το μεγάλο και δύσκολο – για την εποχή που διανύουμε – βήμα. Υπόσχομαι ότι θα τελέσω το λειτούργημα αυτό με πολλή αγάπη, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος