FOLLOW US: facebook twitter

Στον Πύργο το επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο – Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος

Ημερομηνία: 28-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Ψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας ενώ στη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου συζητήθηκαν οι δράσεις και οι προτεραιότητες της Δυτικής Ελλάδας.

Όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης, ο συγκεκριμένος προϋπολογισμός αποτελεί εν πολλοίς ένα κείμενο υποχρεώσεων και νομικών δεσμεύσεων που δεν ανταποκρίνεται πλήρως στη φιλοσοφία της νέας Περιφερειακής Αρχής και στο αναπτυξιακό της σχέδιο, ωστόσο θα δοθεί η ευκαιρία μέσα από τις τροποποιήσεις που θα γίνουν, να υπάρξουν σημαντικές βελτιώσεις.

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, αφού παρουσίασε τα βασικά μεγέθη του προϋπολογισμού, συνόψισε το σύνολο των εσόδων του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 σε 159.386.604,64 ευρώ και πρόσθεσε ότι «θα καταβληθεί για μια ακόμη φορά συνειδητά κάθε δυνατή προσπάθεια συγκράτησης των λειτουργικών κυρίως δαπανών σε επίπεδα κατώτερα των προβλέψεων».

Τέλος, το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε η επόμενη συνεδρίαση του σώματος να πραγματοποιηθεί στον Πύργο Ηλείας, τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος