FOLLOW US: facebook twitter

Στον Πύργο το «3on3 Streetball GNN» 

Ημερομηνία: 02-08-2022 | Συντάκτης:

Συνέντευξυ τύπου  αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού ,Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρη Νικολακόπουλου

      Ο Αντιπεριφερειάρχης   Αθλητισμού ,Εθελοντισμού και Ολυμπισμού κ. Νικολακόπουλος Δημήτρης υποδέχθηκε  χθες στο συνεδριακό κέντρο της ΠΔΕ  τους Γιάννη Πλεμμένο , αντιδήμαρχο Παιδείας και Εθελοντισμού  του δήμου Πύργου , Νίκο Τσίτσο και Νίκο Συναδινό  διοργανωτές του τουρνουά προκειμένου να παρουσιάσουν το «3οn 3 Streetball GNN» που θα  διεξαχθεί  στις 17-18-19 Αυγούστου στην κεντρική Πλατεία Πύργου. 

   Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι είναι ένα εμβληματικό τουρνουά  που για 8η συνεχόμενη  χρονιά αποτελεί θεσμό για την πόλη μας. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στηρίζει την συγκεκριμένη διοργάνωση αλλά πρέπει να ειπωθεί ότι είναι ένα μέρος από τις συνολικά 4 διοργανώσεις  που λαμβάνουν μέρος στις μεγάλες πόλεις , της ΠΔΕ,  την Πάτρα , το Αγρίνιο, τώρα στον Πύργο και ο  τελικός  με τις καλύτερες ομάδες  θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία τον Σεπτέμβριο. Πρόσθεσε ακομα  πόσο σημαντικό που  οι φορείς ,ΠΔΕ και Δήμος Πύργου είναι σε  άψογη συνεργασία και δίπλα  στους ανθρώπους που διοργανώνουν  τέτοιες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις  αλλά και event αθλητικού και πολιτιστικού περιεχομένου.

     Το  «3on3 Streetball GNN» φέτος δεν είναι μόνο του, αλλά έχει ένα σημαντικό συμπαίκτη (αδερφάκι) το  «1on1» που για πρώτη φορά συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα και  έχει μεγάλη άνθηση στην Αμερική. Τέλος , ο κ Αντιπεριφερειάρχης, τόνισε ότι ο  Nίκος Συναδινός και ο Νίκος  Τσίτσος είναι αυτοί που το έκαναν  πανελληνίως γνωστό σε όλη την Ελλάδα και είναι τιμή για την πόλη μας , τον Πύργο,  να αποτελεί μέρος  των αθλητικών διοργανώσεων και ίσως και την πιο σημαντική γιατί είναι θεσμός και διαφήμιση για την περιοχή μας .  

   Ο κ.  Γιάννης Πλεμμένος  ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και υπογράμμισε  πόσο όμορφη συνεργασία υπάρχει ανάμεσα στους δύο  φορείς, ενώ οι    Νίκος Συναδινός και Νίκος Τσίτσος  ευχαρίστησαν   την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αλλά και τον Δήμο Πύργου και έδωσαν  έμφαση στους υποστηρικτές και χορηγούς του Τουρνουά τονίζοντας ότι η βοήθεια τους είναι απαραίτητη και αναγκαία.    Τέλος , έδωσαν όλοι ραντεβού για τις 17-18-19 Αυγούστου στη Κεντρική Πλατεία Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος