FOLLOW US: facebook twitter

Στον “πυρετό” της σχολικής τσάντας – Πανέτοιμα τα Βιβλιοπωλεία της περιοχής

Ημερομηνία: 11-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα
-Και delivery σχολικών κατ΄ οίκον για την αποφυγή συνωστισμού στα καταστήματα

Ρεπορτάζ: Ηρώ Ρήγα

Στον πυρετό της έναρξης της δύσκολης αυτής σχολικής χρονιάς έχουν μπει μαθητές και γονείς , αλλά και όλοι όσοι ασχολούνται με το χώρο της εκπαίδευσης, φροντιστήρια, βιβλιοπωλεία κλπ.

Η κίνηση στην αγορά του Πύργου έχει ξεκινήσει και αρκετοί γονείς συνεχίζουν την έρευνα αγοράς ωστόσο οι περισσότεροι, από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία της έναρξης των σχολείων, έχουν ήδη κάνει τις βασικές αγορές τους.

Τα καταστήματα με σχολικά είδη έχουν λάβει ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να προστατέψουν και να διευκολύνουν τους καταναλωτές, όπως εξυπηρέτηση με παράδοση κατ’ οίκον για να αποφευχθεί ο συνωστισμός αλλά και παράταση του ωραρίου λειτουργίας τους.

Οι τιμές σε τσάντες και σχολικά είδη παραμένουν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, δείχνοντας έτσι οι καταστηματάρχες κατανόηση στις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες και προσπαθώντας να προσελκύσουν το καταναλωτικό κοινό.

Ας δούμε τι είπαν οι ίδιοι

Σωτήρης Κορκολής – Βιβλιοπωλείο «Κορκολής»

Η κίνηση έχει ξεκινήσει, οι γονείς αγοράζουν τα απαραίτητα κυρίως σχολικά για τα παιδιά τους με την σχολική τσάντα να πρωταγωνιστεί σε ζήτηση. Έπονται τα ξενόγλωσσα. Εμείς προτείνουμε στον κόσμο να μας δώσει την παραγγελία του με ένα τηλέφωνο, μήνυμα ή και στη σελίδα μας στο Facebook και να τα παραδώσουμε εμείς στο σπίτι.

Νίκος Ζήρος – Βιβλιοπωλείο «Lexis»

Η κίνηση έχει ξεκινήσει, αναμένουμε κορύφωση μία με δύο μέρες αφού ανοίξουν τα σχολεία. Οι τιμές είναι ίδιες με πέρυσι και οι επιλογές είναι άπειρες, τόσο οικονομικές όσο και πιο ακριβές. Πέρα από το eshop μας www.lexis-bookshop.gr που λειτουργεί εδώ και χρόνια, φέτος παροτρύνουμε το κοινό να φωτογραφήσει τη λίστα με τα σχολικά είδη και να μας τη στείλει, ώστε να τα ετοιμάσουμε και απλά να τα παραλάβει. Έτσι αποφεύγουμε το συνωστισμό και είναι πιο άμεση η εξυπηρέτηση.

Χρύσα Ασημακοπούλου – «Φάρος»

Αυτό που παρατηρείται φέτος είναι ότι οι γονείς κοιτάζουν για ποιοτικές και ανθεκτικές τσάντες, από καλές εταιρείες κι από καλά υλικά, για να αντέξουν σε βάθος χρόνου και να μη χρειάζεται να αντικατασταθούν το επόμενο έτος. Βλέπουμε δηλαδή μια στροφή στην ποιότητα, για να αποφευχθεί η αγορά σχολικής τσάντας του χρόνου.

Φώφη Κολόσακα – «Παιχνιδόκοσμος»

Η κίνηση έχει ξεκινήσει από τον Ιούλιο. Οι τιμές παραμένουν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, μιας και η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας. Εμείς παραμένουμε ανοιχτοί καθημερινά και τις Κυριακές για να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τον κόσμο.

Φάρος
 
Κορκολής
Παιχνιδόκοσμος
Lexi’s
Φάρος
Κορκολής
Παιχνιδόκοσμος
Lexi’s
Φάρος
Κορκολής
Παιχνιδόκοσμος
Lexi’s
Κορκολής
Παιχνιδόκοσμος
Lexi’s

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος