FOLLOW US: facebook twitter

Στον δήμαρχο Ήλιδας χθες ο Νίκος Παπανδρέου στο πλαίσιο της επίσκεψης στην Ηλεία του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ

Ημερομηνία: 06-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Ένας ακόμα υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο στο γραφείο του, στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας και συγκεκριμένα ο συγγραφέας κ. Νίκος Παπανδρέου.

Ειδικότερα, ο κύριος Παπανδρέου επισκέφτηκε το Δήμο Ήλιδας συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Ηλείας κ. Γιάννη Κουτσούκο, τον γραμματέα της Ν.Ε. ΚΙΝ.ΑΛ. Ηλείας κ. Σάκη Γιατρά, τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή κ. Αλέξανδρο Σταγκουράκη, τον υποψήφιο βουλευτή κ. Σάκη Κότσιφα, ενώ στη συνάντηση παρευρέθησαν μέλη της Δημοτικής αρχής και υποψήφιοι σύμβουλοι.
Η επίσκεψη στην Ηλεία είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των περιοδειών ανά την Ελλάδα που πραγματοποιεί ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής ο κ. Νίκος Παπανδρέου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης όλοι οι συμμετέχοντες συνομίλησαν για τα τελευταία πολιτικά τεκταινόμενα στην χώρα μας, αλλά και για τα δεδομένα των Ευρωεκλογών, ενώ ο κύριος Χριστοδουλόπουλος έκανε στον κύριο Παπανδρέου μια λεπτομερή περιγραφή των εξελίξεων σε επίπεδο δήμου Ήλιδας.

Εν συνεχεία, ο κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος συνόδευσε τον κ. Νίκο Παπανδρέου στην συνοικία Παπακαυκά, όπου ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων ΡΟΜΑ Αμαλιάδας «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» κ. Γεώργιο Πιλαφτσή σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν στη συνοικία Παπακαυκά, αλλά και τα θετικά βήματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια ως προς τη βελτίωσή τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος