FOLLOW US: facebook twitter

Στον δήμαρχο Πύργου ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας ταξίαρχος, Μιχαήλ Οικονομόπουλος

Ημερομηνία: 13-04-2022 | Συντάκτης:
  • Παναγιώτης Αντωνακόπουλος «Κοινωνικό αγαθό η ασφάλεια του πολίτη»

Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας Ταξίαρχο κ. Οικονομόπουλο Μιχαήλ υποδέχτηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο αναπληρωτής δήμαρχος και αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος.

Ο κ. Αντωνακόπουλος καλωσόρισε τον κ. Οικονομόπουλο στον Πύργο και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του. Η συζήτηση, που διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, κι είχε περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα, στράφηκε κυρίως στην διασφάλιση της κοινωνικής ευημερίας των πολιτών αλλά και την συνδρομή του Δήμου Πύργου σε κοινό πλαίσιο δράσης, θεμάτων όπως η αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.

Ο κ. Οικονομόπουλος ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πύργου για τη θερμή υποδοχή, κι όπως δήλωσε, διαπίστωσε ταύτιση απόψεων σε πολλά βασικά θέματα, γεγονός που υποδεικνύουν μια μελλοντική καλή συνεργασία.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο  κ. Αντωνακόπουλος δήλωσε: «Είχαμε συνάντηση γνωριμίας με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας Ταξίαρχο κ. Οικονομόπουλο, όπου του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στο έργο του. Συζητήσαμε τη συνδρομή του Δήμου Πύργου στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που έχουμε σε θέματα διασφάλισης μιας κοινωνικής ευημερίας στην περιοχή. Βεβαίως, με την Ελληνική Αστυνομία έχουμε κοινό πεδίο δράσης στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών μέσω της Πολιτικής Προστασίας. Επιπλέον συζητήσαμε θέματα επικαιρότητας, αναφορικά με ζητήματα παραβατικότητας από ιδιαίτερες κοινωνικές ομάδες. Εκτιμώ ότι είμαστε σε μια περιοχή που δεν έχει πολλά προβλήματα στο χώρο της ασφάλειας. Οι πολίτες αισθάνονται ασφαλείς. Αυτό αποδεικνύεται και από την έλλειψη μεγάλων γεγονότων εγκληματικότητας. Βέβαια η πρόληψη είναι πολύ σημαντική, όπως και η συνεργασία όλων των φορέων. Και εμείς ως δήμος ενισχύουμε όπως μπορούμε το έργο των υπηρεσιών άμεσης δράσης, διότι το μεγαλύτερο κοινωνικό αγαθό μετά την υγεία είναι η ασφάλεια του πολίτη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος