FOLLOW US: facebook twitter

Στον ΔΕΔΔΗΕ Πύργου ο Νίκος Καλάκος

Ημερομηνία: 08-05-2023 | Συντάκτης:

-Συζήτησε με τους εργαζομένους τα ζητήματα που απασχολούν την υπηρεσία

Το υποκατάστημα του ΔΕΔΔΗΕ Πύργου επισκέφθηκε ο οικονομολόγος και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκος Καλάκος, ο οποίος συζήτησε αναλυτικά με τους εργαζόμενους της υπηρεσίας την υφιστάμενη κατάσταση και τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην καθοριστική συμβολή των εργαζομένων στην ομαλή λειτουργία του ΔΕΔΔΗΕ και την απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση του νομού, ειδικά όταν προκύπτουν έκτακτα και ακραία καιρικά ή φυσικά φαινόμενα, δεδομένου ότι το δίκτυο κατά βάση είναι εναέριο.

Επιπλέον, ο Νίκος Καλάκος άκουσε και κατέγραψε τα θέματα που αφορούν το μισθολογικό και ασφαλιστικό καθεστώς των εργαζομένων, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να υπάρξουν βελτιώσεις μελλοντικά.

Ο οικονομολόγος και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία εγκωμίασε την καθημερινή δουλειά που κάνουν οι εργαζόμενοι στον ΔΕΔΔΗΕ, τονίζοντας ότι είναι βασικοί πυλώνες της λειτουργίας του δικτύου ηλεκτροδότησης.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι μια υπηρεσία που επιτελεί κομβικό ρόλο στην ηλεκτροδότηση νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Οι εργαζόμενοι καθημερινά κάνουν σημαντική δουλειά με πολύ κόπο και προσπάθεια για να μην υπάρχουν προβλήματα στο δίκτυο ή να διορθώνονται το ταχύτερο δυνατόν όταν προκύπτουν αυτά εξαιτίας καιρικών ή φυσικών φαινομένων», δήλωσε ο Νίκος Καλάκος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος