FOLLOW US: facebook twitter

Στον Αστέρα ο Παναγιώτης Κουρλός

Ημερομηνία: 24-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας μπορεί να μην έχει ανακοινώσει ακόμα το νέο Δ.Σ. αλλά έκλεισε τον πρώτο ποδοσφαιριστή ενόψει της νέας σεζόν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της “Πρωινής”. Και μάλιστα τον Αμαλιαδίτη πρωταθλητή με τον Αίαντα, τον “κέρβερο” στα γκολποστ Παναγιώτη Κουρλό.

Ο Αστέρας μπαίνει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι κλείνοντας έναν εξαιρετικό γκολκίπερ από την πόλη της Αμαλιάδας, που έχει αναδειχθεί από τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Ο Κουρλός στα 26 του χρόνια δικαίως συγκαταλέγεται στους καλύτερους Ηλείους τερματοφύλακες. Το ταλέντο του είχε διαφανεί από 13 ετών, όντας μέλος των Μικτών Ηλείας και η πορεία του ήταν διαρκώς ανοδική, σε Πανηλειακό Γ’ Εθνική (επαγγελματική), Ατρόμητο Αθηνών (Α’ Εθνική) και δανεισμός στο Θρασύβουλο στη Β’ Εθνική, Ζακυνθιακό στη Γ’ Εθνική. Όταν επέστρεψε στην Ηλεία αγωνίστηκε στους πρωταγωνιστές στην Α1, Ενιπεα και Αίαντα.

Ο Αστέρας λοιπόν κάνει πράξη αυτά που ανέφερε ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος στη Γ. Σ. της Τετάρτης. ” Έχω μιλήσει με ο, τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή μας και οι παίκτες προς τιμήν τους μας περιμένουν” είχε πει στους παρευρισκόμενους και να που άρχισαν να επέρχονται και οι πρώτες τελικές συμφωνίες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας.

Και μάλιστα ακολουθούν κι άλλοι, πολύ καλοί Αμαλιαδίτες παίκτες και ο νέος Αστέρας θα απαρτίζεται κατά συντριπτικό ποσοστό από τους καλύτερους ντόπιους ποδοσφαιριστές προς τέρψιν και των φιλάθλων της Αμαλιάδας. Και με στόχο φυσικά το πρωτάθλημα και την επιστροφή στη Γ’ Εθνική.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος