FOLLOW US: facebook twitter

Οι μαθητές παίρνουν θέση για την Πατρών-Πύργου: Στον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας μαθητές του 4ου και 1ου ΓΕΛ Πύργου

Ημερομηνία: 24-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Αντιπροσωπεία μαθητών των Δεκαπενταμελών Συμβουλίων του 4ου και του 1ου Γενικού Λυκείου Πύργου δέχθηκε χθες το πρωί στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας κ. Βασίλης Γιαννόπουλος, προκειμένου να τους ενημερώσει, μετά από αίτημά τους, για τις εξελίξεις του έργου κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου.

Ο κ.Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τα παιδιά, και τον Διευθυντή του 4ου ΓΕΛ κ. Ανδρουτσόπουλο που συνόδευσε τους μαθητές του, για τα αποτελέσματα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στο Υπουργείο Υποδομών, με τον κ.Καραμανλή. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης, στις δεσμεύσεις που έλαβε ο ίδιος και τα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης από τον Υπουργό για τον τρόπο και τους χρόνους εκτέλεσης του έργου, αλλά και στις εναλλακτικές λύσεις που παρουσιάστηκαν από τον κ.Υπουργό, σε περίπτωση που δημιουργηθούν προσκόμματα στην πορεία των διαδικασιών.

Ο κ. Γιαννόπουλος αφού απάντησε σε όλες τις απορίες των μαθητών, εξήρε το ενδιαφέρον τους για το μείζον ζήτημα του δρόμου που απασχολεί όλη την Ηλεία και τους συνεχάρη που δεν μένουν θεατές αλλά ορθώνουν το ανάστημά τους και εκφράζουν τις θέσεις και τις απόψεις τους. Πλην όμως, τους συμβούλευσε να μη χάνουν πολύτιμες ώρες μαθημάτων με καταλήψεις των σχολείων τους, προτείνοντας τους μάλιστα, αντιπροσωπεία μαθητών όλων των σχολείων της Ηλείας, να επισκεφθεί το Υπουργείο και να παραδώσουν το Ψήφισμα που επέδωσαν και στον ίδιο, για επίσπευση των διαδικασιών κατασκευής ενός ασφαλούς αυτοκινητόδρομου.

Τέλος, οι μαθητές ζήτησαν από τον κ.Αντιπεριφερειάρχη να προσπαθήσει, να βρει τρόπο για την συντήρηση του δρόμου, μέχρι την εκτέλεση του έργου, με τον ίδιο να τους ενημερώνει πωςέχει ήδη λάβει σχετική πρωτοβουλία και σύντομα θα ξεκινήσουν εργασίες συντήρησης του υφιστάμενου οδικού δικτύου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος