Στο γήπεδο Βαρθολομιού και όχι σε αυτό του Τραγανού θα διεξαχθεί τελικά το ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ηλείας ανάμεσα στον Αίαντα Γαστούνης και τον Αστέρα Αμαλιάδας, το ερχόμενο Σάββατο 21/2. Το γήπεδο Τραγανού δεν είναι τελικά καθ’ όλα έτοιμο κι έτσι το παιχνίδι θα γίνει στο Βαρθολομιό, εκεί όπου ο Αίας έχει δώσει τα περισσότερα παιχνίδια του φέτος αλλά και πέρυσι, λόγω των προβλημάτων στο Στάδιο Γαστούνης.
Η ομάδα του Χουάν Ρότσα θέλει την πρόκριση στον τελικό ώστε να διεκδικήσει το Κύπελλο και θα παραταχθεί πάνοπλη το Σάββατο. Το μεγάλο παιχνίδι των ημιτελικών θα ξεκινήσει στις 3μ.μ..
Οι αγώνες των ημιτελικών του Κυπέλλου είναι διπλοί, με τον επαναληπτικό στην έδρα του Αστέρα να μην έχει οριστεί ακόμα από την ΕΠΣ Ηλείας. Το άλλο ζευγάρι είναι Δόξα Ν.Μ.-Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου, που θα διεξαχθεί επίσης το Σάββατο 21/2 στη Ν. Μανωλάδα (ώρα 3μ.μ.).
Κώστας Πλιάγκος