FOLLOW US: facebook twitter

Στο Τυπογραφείο οι προκηρύξεις ΑΣΕΠ για τις Προσλήψεις εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής

Ημερομηνία: 15-04-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Στο Τυπογραφείο βρίσκεται η έκδοση των προκηρύξεων 1ΕΑ, 4ΕΑ και 5ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ για τους πίνακες πρόσληψης εκπαιδευτικών.

Από μέρα σε μέρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Proson.gr αναμένεται η έκδοση των προκηρύξεων προκήρυξης  1ΕΑ/2022, 4ΕΑ/2022 και 5ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ που θα αφορά το άνοιγμα των πινάκων πρόσληψης των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) καθώς και μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ).

Μάλιστα, τα σχετικά ΦΕΚ, που βρίσκονται σε στάδιο επεξεργασίας, όπως φαίνεται παρακάτω, δεν αποκλείεται να εκδοθούν ακόμα και εντός της Μεγάλης Εβδομάδας.


Η προκήρυξη 1ΕΑ/2022

Η προκήρυξη 1ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ θα αφορά τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψηφίων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Η προκήρυξη 4ΕΑ/2022

Η προκήρυξη 4ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ θα αφορά τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψηφίων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), κατηγορίας ΤΕ.

Η προκήρυξη 5ΕΑ/2022

Η προκήρυξη 5ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ θα αφορά τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψηφίων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), κατηγορίας ΔΕ.


alfavita.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος