FOLLOW US: facebook twitter

Είστε υγιής; Δώστε αίμα!: Στο συνεδριακό στη Σοχιά το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 20-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

“Μένουμε σπίτι! Δίνουμε αίμα!” . Με το μήνυμα αυτό, το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας καλεί όλους του υγιείς πολίτες να προσφέρουν εθελοντικά αίμα καθώς οι ανάγκες λόγω κορονοϊού είναι αυξημένες.

Όπως επισημαίνουν με σχετική ανακοίνωση κάλεσμα, το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας θα βρίσκεται από Δευτέρα έως Παρασκευή , ώρες 09:00 έως 13:30, στο συνεδριακό κέντρο της πόλης μας (στη Σοχιά). Καλώντας στο 2622360228 – 2622360229 μπορείτε να επικοινωνήσετε για οποιαδήποτε πληροφορία.

“Το σύνθημα παραμένει το ίδιο : Μείνε σπίτι … αλλά αν νιώθεις υγιής, επιτρέπεται να κάνεις μια εξαίρεση, ώστε να βοηθήσεις τους συνανθρώπους μας που σε χρειάζονται, διότι οι ανάγκες σε αίμα δεν σταματούν ποτέ. Η διαδικασία της αιμοδοσίας είναι απλή, ασφαλής και σύντομη ενώ λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού λαμβάνονται πιο αυστηρά μέτρα. Έως σήμερα δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο κορονοϊός μεταδίδεται μέσω της μετάγγισης αίματος και των παραγώγων του. Μένουμε ψύχραιμοι… Δίνουμε αίμα!!! Πολεμάμε τον πανικό με την σωστή πληροφόρηση και δεν αφήνουμε καμία ζωή να κινδυνεύσει!”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος