O επενδυτής και χρηματοδότης του ΠΑΣ Πύργος, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, Άρης Οικονόμου, ταξίδεψε από τις Η.Π.Α. στην Ελλάδα και βρέθηκε την Τετάρτη στο Στάδιο Πύργου για να παρακολουθήσει το ματς του ΠΑΣ Πύργος με τον Εθνικό Πειραιά, για την 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Super League 2.

Ο Άρης Οικονόμου είδε το ματς δίπλα στον Δήμαρχο Πύργου, Στάθη Καννή και την Αντιπρόεδρο της Ε.Π.Ο., Βίκυ Δημητρακοπούλου-Κουλούρη, ενώ μαζί τους ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης και ο διοικητικός παράγοντας του ΠΑΣ Πύργος και φίλος του Άρη Οικονόμου, Κρίστοφ Βάβρικ (υπεύθυνος μάρκετινγκ και χορηγιών).

Το αποτέλεσμα (0-0), όπως είναι φυσικό, δεν άφησε κανέναν απόλυτα ικανοποιημένο, ωστόσο τα μπαράζ ανόδου δεν είναι εύκολη υπόθεση, έχουν ακόμα τέσσερις αγωνιστικές και υπάρχει πίστη για επίτευξη του στόχου και άνοδο της ομάδας στην Super League 2.

Κώστας Πλιάγκος