FOLLOW US: facebook twitter

Στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων ο Κατσιφάρας: «Ημέρα μνήμης σήμερα για τους πυροσβέστες που έπεσαν στην ώρα του καθήκοντος»

Ημερομηνία: 13-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων στην Ηλεία επισκέφθηκε χθες το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, με αφορμή την Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών.

Ο κ. Κατσιφάρας σε δήλωση του επεσήμανε ότι «… αποτείουμε φόρο τιμής στη μνήμη των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος, εκείνων που έπεσαν στην ώρα του καθήκοντος, θέτοντας την προστασία του πολίτη πάνω και απ’ την ίδια την ζωή τους. Τιμούμε σήμερα την μνήμη εκείνων που με το παράδειγμα τους έδειξαν τι σημαίνει ηρωισμός και αυταπάρνηση ακόμα και κάτω από τις πιο άνισες κι αντίξοες συνθήκες.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, όπως έχει χρέος, στέκεται ενεργά στο πλευρό των πυροσβεστικών δυνάμεων και με κάθε τρόπο συνδράμει το έργο τους, φροντίζοντας παράλληλα ώστε ο εξοπλισμός τους να ενισχύεται και ν’ αναβαθμίζεται.  Τ’ οφείλουμε αυτό στον Έλληνα πυροσβέστη που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την υπεράσπιση της ζωής και της περιουσίας των πολιτών».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος