FOLLOW US: facebook twitter

Στο προαύλιο του Μουσείου Μαθητικής Ζωής Σχινών έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Γυναικών Σχινών: Με την προσδοκία της αποκατάστασης του μνημείου Ι.Ν Τιμίου Προδρόμου

Ημερομηνία: 19-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στο προαύλιο του Μουσείου Μαθητικής Ζωής και  Εκπαίδευσης στο Μπισχίνι Ζαχάρως, έκοψε την καθιερωμένη πίτα του για το 2020, ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος  Γυναικών Σχινών  μια λαμπερή, φωτεινή Κυριακή του Φλεβάρη,ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα,  με ταπεινότητα και απλότητα για να ανταλλάξουν ευχές για το Νέο Έτος.

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων τα μέλη του Συλλόγου «Το 2020 ξεκινά για μας με την προσδοκία της αποκατάστασης  του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Σχίνων, αλλά και με πολλά όνειρα για το χωριό μας και τον τόπο μας!

Στην κοπή της πίτας ανακοινώσαμε την απόφασή μας  να χαρακτηρίσουμε επίτιμα μέλη του Συλλόγου μας: την συνταξιούχο εκπαιδευτικό κα Καλλιρρόη Παναγιωτοπούλου και την πρώην βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας κα Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, για την ηθική και υλική στήριξη που προσέφεραν στο Σύλλογό μας.

Ιδιαίτερα για την κα Σαλτάρη για μία ακόμη φορά αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, γιατί χωρίς τη δική της παρέμβαση, δε θα υπήρχε η έγκριση από το Υπουργείο Πολιτισμού για τη μελέτη του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Σχίνων.»  Το «παρών» στην κοπή της πίτας έδωσε και ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Ν. Κοροβέσης.

Τέλος ο Σύλλογος εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και που συνεχίζουν να δίνουν δυναμικό παρόν σε κάθε κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών Σχινών. Τυχερός του φλουριού ο κ. Γιάννης Φωτόπουλος που έλαβε και ένα συμβολικό δώρο μαζί με τις ευχές του Συλλόγου.

https://www.myilianews.gr/images/stories/25-9-2017/ag_ioannis.JPG


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος