FOLLOW US: facebook twitter

Στο νέο της «σπίτι» στον ΑΣΟ μετακόμισε η Φιλαρμονική Λεχαινών

Ημερομηνία: 23-01-2023 | Συντάκτης:

  • Μετά από 19 χρόνια άφησαν συγκινημένοι το κτίριο του παιδικού σταθμού όπου στεγαζόταν

  • Διαμορφώνουν ήδη το νέο τους χώρο σύμφωνα με τις ανάγκες τους

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

Στο νέο της «σπίτι», μεταφέρθηκε η Φιλαρμονική Λεχαινών που μετακόμισε από το κτίριο του παιδικού σταθμού, σε αίθουσα των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων του ΑΣΟ, όπου θα φιλοξενείται μαζί με άλλους συλλόγους, καθώς στα τέλη του χρόνου ο δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης αλλά και η ΔΕΔΔΗΕ έτρεξαν την εργασίες για την ηλεκτροδοτηση του κτιρίου.

Έτσι,  το Σάββατο, σύσσωμη η Φιλαρμονική, μικροί- μεγάλοι  με τα όργανα ανά χείρας, μαζί με τον αρχιμουσικό τους Ευρυσθένη Χατζηγιάννη , τον πρόεδρο της Ανδρέα Μίγκο και μέλη του ΔΣ και αρκετούς γονείς, τα φόρτωσαν στο φορτηγό που τους παραχώρησε ο δήμος, μαζί με όλα τα υπολοιπα υπάρχοντά τους και μετακόμισαν στον ΑΣΟ, έτοιμοι πλέον για να διαμορφώσουν τον νέο χώρο βάσει των αναγκών τους.

Ο πρόεδρος της Φιλαρμονικής Λεχαινών ευχαριστεί τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης για την παραχώρηση της αίθουσας αλλά και ενός φορτηγού του Δήμου για την μεταφορά, όπως επίσης τον Γιώργο Κ. Ρουμελιώτη για την προσωπική του βοήθεια με ένα φορτηγό της επιχείρησης του. Τέλος ευχαρίστησε όλα τα παιδιά της Φιλαρμονικης και  τους γονείς τους που αφιέρωσαν όλη την ημέρα τους για να γίνει η μετακόμιση..

«Τώρα θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να οργανωθούμε σωστά όμως όλα θα γίνουν σιγά σιγά- τόνισε-. Η Φιλαρμονικη μας ήταν στο κτίριο του παιδικού σταθμού από το 2004…19 ολόκληρα χρόνια ήμασταν σε εκείνο το κτίριο γνωρισαμε εκεί μεγάλες στιγμές γεμάτες επιτυχίες ,συγκινήσεις αλλά και απογοητεύσεις. Έχουν περάσει 4 μαέστροι από εκεί. Ο αείμνηστος Μπάμπης Κλάδης για ένα μονο χρόνο, αφού έφυγε από κοντά μας το 2005,στη συνέχεια ο αγαπημένος μας Σάκης Χριστοπουλος μέχρι το 2011, ο φίλος Κώστας Κοτσορωνης μέχρι το 2016 και από κει και πέρα ο αξεπέραστος Ευρυσθενης Χατζηγιάννης που ελπίζουμε ότι θα είναι μαζι μας τα επόμενα 60 χρόνια τουλάχιστον.. Τα καλύτερα έρχονται για τη Φιλαρμονική μας, όλοι μαζί αγαπημένοι θα την πάμε ακόμα ψηλότερα… Αρκεί να νοιώθουμε ότι είμαστε όλοι μια οικογενεια, όχι μόνο μέσα στη Φιλαρμονικη αλλά και με τους κατοίκους των Λεχαινών και της ευρύτερης περιοχής…»

Τέλος να σημειώσουμε ότι η Φιλαρμονική Λεχαινών, πέρα από τις εργασίες στέγασης της στο νέο της σπίτι, ετοιμάζεται για την εκδήλωση κοπής της  πρωτοχρονιάτικη πίτα της στις 12 Φεβρουαρίου, στις 11.30 το πρωί στο ΣΙΝΕ ΑΣΤΡΟΝ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος