FOLLOW US: facebook twitter

Στο ΚΥ Νάξου ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

Ημερομηνία: 22-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
folegandros

Να βάλει τέλος στη ζωή του επιχείρησε ο σύντροφος της 26χρονης φαρμακοποιού που ομολόγησε ότι την σκότωσε.


Το βράδυ που πέρασε μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τα κρατητήρια της Νάξου στο κέντρο υγείας του νησιού, υπό άκρα μυστικότητα και κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το Mega, ο 30χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει χθες το απόγευμα, χρησιμοποιώντας ένα σεντόνι, προκειμένου να απαγχονιστεί. Ο κρατούμενος παραμένει φρουρούμενος στο ΚΥ Νάξου, με τις πληροφορίες να είναι συγκεχυμένες για την κατάσταση της υγείας του.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο συνήγορος υπεράσπισης του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου επιβεβαίωσε την πληροφορία και νωρίς το πρωί βρέθηκε και ο ίδιος στο κέντρο υγείας Νάξου, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του εντολέα του.

Άλλες πληροφορίες πάντως, κάνουν λόγο για επιληπτική κρίση που υπέστη ο 30χρονος, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί σήμερα το πρωί στον ανακριτή, ωστόσο όπως φαίνεται, βάσει των τελευταίων εξελίξεων, μάλλον δε θα απολογηθεί, ούτε αυτή τη φορά, με τον δικηγόρο του Γιάννη Βλάχο, να θεωρείται πλέον βέβαιο ότι θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον κατηγορούμενο.

Πηγή: efsyn.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος