FOLLOW US: facebook twitter

Στο Κτήμα Μερκούρη η Καλοκαιρινή Συνάντηση προσκόπων «Πυράς…. μνήμες»

Ημερομηνία: 30-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός
Από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας – Έγκαιρα δηλώσεις συμμετοχής λόγω μέτρων covid19

Την  Τρίτη 18 Αυγούστου και 8μμ. στο πανέμορφο Κτήμα Μερκούρη θα γίνει η καθιερωμένη Καλοκαιρινή Συνάντηση «Πυράς ..Μνημες» των διαχρονικά διατελεσάντων  Προσκόπων.

Στην επιτυχημένη Προσκοπική βραδιά, όπως έχει αποδειχτεί από τη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων τα προηγούμενα χρόνια, προσκαλούνται, στη μεγάλη αυτή συντροφιά, να συμμετάσχουν όχι μόνο τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, που οργανώνουν την εκδήλωση, αλλά και όσοι στα νεανικά τους χρόνια συμμετείχαν στις Προσκοπικές ομάδες και επιθυμούν να ξαναζήσουν τις ωραίες στιγμές της νεανικής ζωής τους ,καθώς και φιλοπρόσκοποι,γονείς κλ. Επίσης υψηλόβαθμα  στελέχη απο Αθηνα ,απο Πελ/σο ,φέτος ειδικά που γιορτάζονται τα 110 χρόνια Προσκοπικής Ζωής και Προσφοράς στην Νεολαία και την Κοινωνία  και όπως ανελλιπώς κάθε χρόνο προσωπικότητες της Ηλείας.

Η Ομάδα Συντονισμού των Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, έχουν προετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά.

Μετά την καθιερωμένη Προσκοπική Πυρά θα ακολουθήσουν απονομές,το παραδοσιακό τους  φαγητό παλαιών και εν ενεργεία ,ενώ οι μουσικοί τους, θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα, με προσκοπικά και άλλα τραγούδια.

Δηλώσεις συμμετοχής,λόγω των ειδικών συνθηκών και δεσμεύσεων  από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων   ,έγκαιρα,στον Αρχηγό της Ομάδας Συντονισμού κ.Κώστα Τριανταφυλλόπουλο,στους Υπαρχηγούς κ.κ.Ανδρέα Γιατρά και Παναγιώτη Καλαμπρέζο και στα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος