FOLLOW US: facebook twitter

«Στο ίδιο έργο θεατές … αλλά πάντα παγωμένοι»: Διαμαρτυρία των εργαζομένων στην ΠΕ Ηλείας γιατί δεν υπάρχει πετρέλαιο

Ημερομηνία: 11-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την ανάληψη σχετικών πρωτοβουλιών για να λυθούν συγκεκριμένα προβλήματα που υπάρχουν στις υπηρεσίες της ΠΕ Ηλείας, όπως εν προκειμένω το ότι έμεινε το κτίριο χωρίς πετρέλαιο, ζητά ο Σύλλογος εργαζομένων της ΠΕ Ηλείας με έγγραφό του στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Α. Κατσιφάρα και τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γ. Γεωργιόπουλο. Ειδικότερα αναφέρουν τα εξής:

«Χωρίς πετρέλαιο έμειναν για ακόμα μια φορά οι Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα η καθημερινότητα της εργασίας μας να είναι επώδυνη και μάλιστα σε συνθήκες ακραίων θερμοκρασιών.

Η τήρηση αξιοπρεπών όρων εργασίας, είναι υποχρέωση του κάθε εργοδότη, που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται με προχειρότητα.

Μετά την έλλειψη της γραφικής και εκτυπωτικής ύλης, η έλλειψη πετρελαίου ήρθε να ολοκληρώσει την τραγική εικόνα των υπηρεσιών.

Ζητάμε άμεσα να προχωρήσετε στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την επίλυση του συνόλου των προβλημάτων που παρουσιάζονται στις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και θεωρούμε απαραίτητο να επαναλάβουμε το αίτημά μας για συνάντηση, προκειμένου να σας αναδείξουμε ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας – συνεργάτες σας, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα ικανοποιηθεί.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος