FOLLOW US: facebook twitter

Στο επίκεντρο συνεργασία για Ολυμπισμό, Αθλητισμό και Εθελοντισμό

Ημερομηνία: 09-09-2022 | Συντάκτης:

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Δ. Νικολακόπουλου με Δ/ντη Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηλείας

 Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του  Νέου Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας και εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς ο κ. Νικολακόπουλος συνεχάρει και ευχήθηκε στον διευθυντή της Β΄ Εκπαίδευσης  γόνιμη και εποικοδομητική θητεία σε μια τόσο σπουδαία αλλά συνάμα  απαιτητική θέση όπως  του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης . Δήλωσε δε, τη σιγουριά του για την επιτυχημένη θητεία του κ. Ζέρβα αφού η μέχρι τώρα πορεία του στην Εκπαιδευτική Κοινότητα (πρώην Διευθυντής Β΄ Εκπαίδευσης Αχαΐας )  είναι σπουδαία και αναγνωρίζεται  από όλους τους συναδέλφους του καθηγητές στη Δυτική Ελλάδα. 

   Κατόπιν , τέθηκε και το θέμα της Συνεργασίας της Περιφέρειας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που αφορούν τις αρμοδιότητες του Αντιπεριφερειάρχη το οποίο βρήκε θερμή ανταπόκριση και από τον ίδιο τον Διευθυντή και αποφασίστηκε στο προσεχές χρονικό διάστημα να τεθούν επί τάπητος συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που αφορούν τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό και τον ολυμπισμό οι οποίες θα φέρουν  πιο κοντά τη Νέα Γενιά και τους μαθητές .

     Ο κ. Ζέρβας Ανδρέας ευχαρίστησε για την επίσκεψη και τις ευχές τον κ. Νικολακόπουλο και δήλωσε  ότι με την αγαστή συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε  να επιτευχθούν οι στόχοι που ο καθένας θέτει από μεριάς του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος