FOLLOW US: facebook twitter

Απεργιακή συγκέντρωση αύριο το πρωί στην πλατεία ΟΤΕ στον Πύργο – Στο δρόμο Σωματεία και Συνδικάτα ενάντια στο «αναπτυξιακό» νομοσχέδιο

Ημερομηνία: 01-10-2019 | Συντάκτης:

Απεργιακή κινητοποίηση και συγκέντρωση στην πλατεία ΟΤΕ στον Πύργο, πραγματοποιούν αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί Σωματεία και Συνδικάτα, που υποστηρίζονται από το ΠΑΜΕ, ενάντια στο «αναπτυξιακό» νομοσχέδιο.

Με ανακοίνωση τους, το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηλείας, το Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες Ν. Ηλείας, το Σωματείο Συνταξιούχων Πύργου και περιχώρων και το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ και περιχώρων επισημαίνουν: «Συνάδελφοι, με σημαντικό εφόδιο την απεργία στις 24 Σεπτέμβρη, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Συνδικάτα συνεχίζουμε με νέα απεργιακή κινητοποίηση στις 2 Οκτώβρη, ενάντια στο «αναπτυξιακό» νομοσχέδιο. Αιχμή της πάλης είναι: Οι διατάξεις που βάζουν εμπόδια στη συνδικαλιστική οργάνωση, δράση και στην απόφαση για απεργία, προβλέπουν εξαιρέσεις από τις κλαδικές συμβάσεις, που τις μετατρέπουν σε «πουκάμισο αδειανό» για τους εργαζόμενους, αν και όποιες υπογραφούν. Στο όνομα της ανάπτυξης και πιάνοντας το νήμα από εκεί που το άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να νομοθετήσει ένα ακόμα πακέτο από «δώρα» για τους εργοδότες, προσφέροντας ακόμα φτηνότερους εργαζόμενους για τα κέρδη τους.

Μην τους αφήσουμε να μας βάλουν στο χέρι!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος