FOLLOW US: facebook twitter

Στο Σινέ Ρόδον οι «Υπερφωτισμένοι» του Γ. Γαλανόπουλου

Ημερομηνία: 08-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός
-Αναδεικνύει ξανά το θέμα του ημιτελούς κινηματοθεάτρου στο Σταφιδόκαμπο ο Ηλείος σκηνοθέτης

Την ξεχωριστή παράσταση «Παναγία Βοήθα» θα παρουσιάσουν στο ΣΙΝΕ ΡΟΔΟΝ στον Σταφιδόκαμπο του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης οι «Υπερφωτισμένοι» το ερχόμενο Σάββατο 10 Αυγούστου στις 9μ.μ. Οι «Υπερφωτισμένοι» είναι η Ομάδα Θεάτρου Άνω Λιοσίων, σκηνοθέτης της οποίας είναι ο Ηλειος Γιάννης Γαλανόπουλος, ο οποίος πρόσφατα κατέκτησε το 4ο Πανελλήνιο Βραβείο Θεατρικού Έργου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης για το «Φίδι στον κόρφο μου».

Η επιλογή του Σταφιδόκαμπου δεν είναι τυχαία, καθώς ο ίδιος ανεβάζει ανά τακτά διαστήματα παραστάσεις στη γενέτειρά του, με στόχο να αναδείξει το ζήτημα του ημιτελούς Ημιτελούς Κινηματοθεάτρου Σταφιδοκάμπου, το οποίο παραμένει οικοδομή για πάνω από 20 χρόνια.  Τη στήριξή τους σε αυτό το εγχείρημα έχουν εκφράσει με βίντεο σπουδαίοι Έλληνες ηθοποιοί, όπως η Καρυφυλλιά Καραμπέτη, η Ελένη Ράντου, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Χάρης Ρώμας, ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο Γρηγόρης Βαλτινός, η Τζόυς Ευείδη με βίντεο έχουν εκφράσει τη συμπαράστασή τους στην καμπάνια «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΗΜΙΤΕΛΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑΦΙΔΟΚΑΜΠΟΥ».

Μετά τις δύο sold out παραστάσεις στο 2ο Λύκειο Άνω Λιοσίων τον Μάιο, φέτος οι «Υπερφωτισμένοι» θα παρουσιάζουν στη σκηνή 100 τ.μ., του ΣΙΝΕ ΡΟΔΟΝ, ενός από τα ομορφότερα θερινά σινεμά της Ελλάδας, με τη μεγαλύτερη οθόνη θερινού κινηματογράφου,μια κωμωδία γεμάτη νοσταλγία, ανατροπές και γέλια μέχρι δακρύων. Κυρίως όμως θα θυμίσει στην πολιτεία το θέατρο που περιμένει πως μια μέρα θα ολοκληρωθεί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος