FOLLOW US: facebook twitter

Στίβος: Στο μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας ο Καραλής

Ημερομηνία: 25-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας θα διεξαχθεί σήμερα στο στάδιο της Καλλιθέας, ένας αγώνας ενταγμένος στην κατηγορία Bronze του Continental Tour της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κυνηγήσουν καλές επιδόσεις και κατ’ επέκταση βαθμολογία στο παγκόσμιο ράνκινγκ.

Μεταξύ των συμμετεχόντων είναι και ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος θα κάνει στην ουσία τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν. Ο τέταρτος στους Ολυμπιακούς του Τόκιο πήρε μέρες στο Diamond League της Ντόχα, το οποίο τελικά έγινε σε κλειστό στίβο, εξαιτίας των δυνατών ανέμων που επικρατούσαν στην πόλη και έκανε 5,41μ., επίδοση που θέλει να βελτιώσει στον αγώνα της Καλλιθέας. Ο άλτης του Παναγιώτη Συμεωνίδη είναι σε καλή κατάσταση και θέλει να το δείξει από την έναρξη της περιόδου.
Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει προγραμματίσει να συμμετάσχει στο σημερινό μίτινγκ, στο στάδιο όπου την περσινή χρονιά “προσγειώθηκε” στα 8,60μ. κι έγινε ο τρίτος Ευρωπαίος όλων των εποχών στο αγώνισμα, αλλά θα αποφασίσει σήμερα αν θα δώσει το «παρών» στη διοργάνωση, καθώς το Σάββατο στο πρώτο του άλμα στα «Παπαφλέσσεια» είχε μια ενόχληση στο πόδι.


Το πρόγραμμα

15.30: Επί κοντώ Γυναικών, Μήκος Γυνακών
16.00: Ύψος Ανδρών
16.45: Τριπλούν Γυναικών
17.30: Επί κοντώ Ανδρών
17.55: Ύψος Γυναικών
18.00: Μήκος Ανδρών
19.30: Τριπλούν Ανδρών


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος