FOLLOW US: facebook twitter

Στίβος: Στο “Μίτινγκ Αλμάτων” της Καλλιθέας Καραλής και Τεντόγλου

Ημερομηνία: 26-04-2022 | Συντάκτης:

Το “Μίτινγκ Αλμάτων” της Καλλιθέας θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου και θα αποτελέσει μια από τις κορυφαίες εγχώριες διοργανώσεις. Οι συμμετοχές αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσες δεδομένο του ότι ο αγώνας ανήκει στη σειρά Bronze του Continental Tour της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Από ελληνικής πλευράς, στο στάδιο της Καλλιθέας θα αγωνιστεί ο 4ος Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο επί κοντώ, ο Πυργιώτης στην καταγωγή Εμμανουήλ Καραλής. Ο ανερχόμενος άλτης έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις το χειμώνα, ωστόσο δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, εξαιτίας ενός τραυματισμού. Ο Καραλής επέστρεψε δυναμικά στις προπονήσεις και αναμένεται να είναι το καλοκαίρι ένας από τους πρωταγωνιστές στο αγώνισμα σε παγκόσμιο επίπεδο. Δίχως αμφιβολία η παρουσία που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των φίλων του στίβου είναι και αυτή του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος.

Ο «χρυσός» ολυμπιονίκης του Τόκιο και παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στο Βελιγράδι αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου στίβου και η παρουσία του σε όλα τα στάδια αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους. Ο Τεντόγλου θα επιστρέψει στο στάδιο της Καλλιθέας εκεί όπου την περσινή χρονιά έκανε 8,60μ. κι έπειτα μια σειρά από σπουδαίες εμφανίσεις με κορυφαία όλων αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων. Το μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας διοργανώνει ο ΦΣ Καλλιθέας υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΓΑΣ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Be Active Hellas.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος