FOLLOW US: facebook twitter

Στίβος: Καλή εμφάνιση Καραλή στην Πολωνία

Ημερομηνία: 23-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Εμμανουήλ Καραλής την Κυριακή στο μίτινγκ του Μπιάλιστοκ στην Πολωνία, καθώς ξεπέρασε τα 5,71 μέτρα 

Ο ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης έδειξε ότι η προετοιμασία του ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βουδαπέστης βρίσκεται σε καλό δρόμο. 

Στον αγώνα του στην Πολωνία μετά τα 5,71μ. που ξεπέρασε ο 23χρονος πρωταθλητής – και ενώ από τα ηχεία ακούγονταν το συρτάκι – επιχείρησε να περάσει τα 5,81μ. όπου είχε καλά αλλά άκυρα άλματα. 

Επόμενος αγώνας για τον Πυργιώτη πρωταθλητή του επί κοντώ είναι στο διεθνές μίτινγκ της Λεμεσού (την Πέμπτη 25 Μαΐου), όπου θα πάρουν μέρος αρκετοί Έλληνες αθλητές και αθλήτριες. 

Χρυσό η Ντρισμπιώτη στο Ευρωπαϊκό βάδην

Εξάλλου, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πέτυχε άλλη μια σπουδαία διάκριση κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 20χλμ. βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων την Κυριακή στο Ποντεμπράντι.

Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ σε μια κούρσα με πολύ έντονο συναγωνισμό, κατάφερε να αντέξει τον ρυθμό και να τερματίσει σε 1 ώρα 29.17 και να πετύχει την τρίτη καλύτερη επίδοση της καριέρας της.

Η αθλήτρια του Μπρεντ Βάλανς από την αρχή του αγώνα βρέθηκε στο προπορευόμενο γκρουπ και λίγο πριν το 10ο χιλιόμετρο έκανε την αλλαγή και πέρασε μπροστά, όπου έμεινε για τα επόμενα τρία χιλιόμετρα. Ο αγώνας στη συνέχεια ήταν συναρπαστικός κι είχε αρκετές εναλλαγές με την Ελληνίδα, την Ιταλίδα Αντονέλα Παλμισάνο και την Ουκρανή Λιουντμίλα Ολιανόβσκα να εναλλάσσονται στην κορυφή.

Στα τρία τελευταία χιλιόμετρα η αθλήτριά μας πήρε την κατάσταση στα χέρια της και πέρασε και πάλι μπροστά φτάνοντας σε μια ακόμη μεγάλη νίκη.

Το ασημένιο μετάλλιο πήγε στην Ιταλίδα Παλμισάνο με 1 ώρα 29.19 και το χάλκινο στην Άνα Καμπεσίνια (Πορτογαλία).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος