FOLLOW US: facebook twitter

Στις τράπεζες η Ηλεία αναστενάζει

Ημερομηνία: 14-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Απάντηση από την Τράπεζα Πειραιώς έλαβε χθες η Πρωινή για την φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο πρωτοσέλιδό μας και στην σελ 4 με συγκεντρωμένο κόσμο έξω από το κατάστημα της Πειραιώς στην πλατεία Αυγερινού, όπου αναφέρονται τα εξής:

«Η αναμονή των πελατών εκτός καταστήματος επιβάλλεται λόγω των ισχυόντων μέτρων, για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, που επιτρέπουν την είσοδο συγκεκριμένου αριθμού πελατών ανά υποκατάστημα. Την ημέρα, που τραβήχτηκε η φωτογραφία και συγκεκριμένα την περίοδο των Χριστουγέννων, η ισχυρή βροχόπτωση που είχε πλήξει την περιοχή οδήγησε στον συνωστισμό εκτός του καταστήματος, παρά τις προσπάθειες των υπαλλήλων της Τράπεζας που προέτρεπαν τον κόσμο να τηρεί τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Σε κάθε περίπτωση, η Τράπεζα Πειραιώς συστήνει στους πελάτες της να χρησιμοποιούν την υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής (winbank) ή να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους από τα ATM της Τράπεζας.”

Η απάντηση της Πρωινής

Δεκτά τα όσα αναφέρονται στην απάντηση της Τράπεζας Πειραιώς, ωστόσο, το θέμα είναι να μην βλέπουμε το… δέντρο και χάνουμε το δάσος!  Γιατί οι εικόνες συνωστισμού έξω από τις τράπεζες- όλες τις τράπεζες και όχι μόνο της Πειραιώς-  και τα ΑΤΜ στον Πύργο, δεν διαφέρουν από εκείνες που βλέπουμε καθημερινά σε όλη την Ελλάδα και είναι σχεδόν φαινόμενο καθημερινό τις ώρες αιχμής αλλά και τις ημέρες όπου γίνονται πληρωμές. Κατά την άποψή μας και όπως διατυπώθηκε και στο ρεπορτάζ μας, οι εικόνες αυτές οφείλονται κυρίως στο κλείσιμο των υποκαταστημάτων των τραπεζών και την κατάργηση περιφερειακών ΑΤΜ που υπήρχαν σε διάφορα σημεία. Και όταν υπάρχει ένα μόνο κατάστημα για να εξυπηρετήσει ολόκληρη πόλη, είναι αυτονόητο ότι θα έχουμε τέτοιες εικόνες! Βεβαίως, είναι κι ευθύνη των πολιτών να τηρούν αποστάσεις και μέτρα ασφαλείας.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 15/01/2021


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος