FOLLOW US: facebook twitter

Στις κάλπες οι οδοντίατροι της Ηλείας

Ημερομηνία: 04-04-2022 | Συντάκτης:

Με μεγάλη συμμετοχή οι εκλογές – Πρωτιά για την «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΗΛΕΊΑΣ»- Το νέο Δ.Σ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου



Στις καλπες κατέβηκαν χθες οι οδοντίατροι του νομού, συμμετέχοντας στις εκλογές του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας για την ανάδειξη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής , εκπροσώπων στην Γενική Συνέλευση της ΕΟΟ και μελών του 12ου Περιφερειακού Πειθαρχικού Συμβουλίου. Οι εκλογές διεξήχθησαν ομαλά χωρίς κανένα πρόβλημα και με μεγάλη συμμετοχή, στο μικρό Συνεδριακό της ΠΕ Ηλείας απο τις 10:00 έως 16:00, με την συμμετοχή δύο παρατάξεων. Του συνδυασμού «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΗΛΕΊΑΣ» που έλαβε την πρώτη θέση με 53 συνολικά ψήφους και του συνδυασμού «ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» στη δεύτερη θέση με 40 ψήφους. Κατά την διάρκεια των εκλογών, ψήφισαν 95 από τα 108 μέλη, με 93 έγκυρα ψηφοδέλτια, 1 άκυρο και 1 λευκό. Όπως τόνισε ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Αλέκος Γαλανόπουλος η συμμετοχή ήταν απολύτως ικανοποιητική και το νέο ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα την προσεχή Παρασκευή.


Ποιοι εκλέγονται

Για το νέο Δ.Σ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας εκλέγονται από την «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΗΛΕΙΑΣ| οι Γαλανόπουλος Αλέκος, Γάσπαρης Διονύσης, Μουστάκη Αικατερίνη και Παπαγεωργακόπουλος Περικλής και από το συνδυασμό «ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» οι Μπούρας Ανδρέας, Σπίνος Πέτρος και Σδούγας Νικόλαος.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται από την «Πρωτοβουλία Οδοντιάτρων Ηλείας» οι Αθανασόπουλος Χρήστος και Τσαμης Νικόλαος με αναπληρωτές τον Διαμαντόπουλο Κώστα και Σταυροπούλου Πολυξένη και από την «Οδοντιατρική Συνεργασία» την Βασιλική Κουλούρη με αναπληρώτρια την Γεωργιοπούλου Χρυσούλα. Για το 12ο Πειθαρχικό Συμβούλιο Οδοντιάτρων εκλέγονται από ενιαίο ψηφοδέλτιο, οι Τσαούσης Διονύσιος και Παπανικολάου Νικόλαος, ενώ για την Ομοσπονδία εκλέγονται οι Διαμαντόπουλος Κώστας από την ‘Πρωτοβουλία Οδοντιάτρων» και Σπίνος Πέτρος από την Οδοντιατρική Συνεργασία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος